Onze ultieme dekbedovertrekgids 2022

Onze ultieme dekbedovertrekgids

Onze ultieme dekbedovertrekgids

Men zegt dat je lichaam je tempel is, en als dat waar is, dan is je bed zeker je heiligdom.
We hebben allemaal wel eens een film gezien waarin de held zijn schoenen uittrekt en in een groot, wolkachtig bed neerploft, en we zijn allemaal wel eens jaloers geweest op dat moment van complete gelukzaligheid.

Hier is het geheim: een echt comfortabel bed moet er ook zo uitzien. Je eet eerst met je ogen, toch? Verbeter je bed met onze ultieme dekbedovertrekgids.

De grondbeginselen
Het eerste wat je moet weten is ook het makkelijkste om te weten, en dat is welke maat dekbedovertrek je nodig hebt. Gelukkig is de maat van bed, laken en dekbed redelijk gestandaardiseerd. Vergelijk de maat van je bed met de maat van je laken en voila, je weet welke maat dekbedovertrek je nodig hebt.

Het volgende waar je rekening mee moet houden is hoe je dekbedovertrek open gaat, en hoe makkelijk je je dekbed er weer in kunt stoppen. Als je met een bovenlaken slaapt, hoef je je dekbedovertrek niet zo vaak te wassen als degenen die euro-style slapen, of zonder bovenlaken. Maar hoe je je bed ook opmaakt, je zult je dekbedovertrek toch (regelmatig) moeten wassen, en een overtrek kiezen waar je gemakkelijk een dekbed in kunt doen is een pluspunt. Ritsen en drukknopen zijn meestal de gemakkelijkste sluitingen om mee te werken, terwijl knopen meer een probleem zijn.

De keuze van het materiaal van uw dekbedovertrek is ook belangrijk. Maar als je warm genoeg dekens en een warm genoeg dekbed hebt, is het materiaal van je dekbedovertrek niet doorslaggevend (tenzij je ergens woont waar het echt heel erg koud is). Toch kan het leuk zijn om je dekbedovertrek met de seizoenen te verwisselen, zelfs als het materiaal niet verandert en alleen de kleuren… wat ons bij het volgende punt brengt….

Kleuren! Patronen! Ontwerp! Oh mijn!

Het leukste aan het uitzoeken van een dekbedovertrek is het uitzoeken van al het bovenstaande! Je bed is het middelpunt van je kamer en als gevolg daarvan wordt een nieuw dekbedovertrek het nieuwe basisstuk voor je kamerontwerp.

Lichte kleuren worden altijd gewaardeerd omdat ze de kamer groter doen lijken en aanvoelen. Echter, lichte kleuren laten ook meer vuil en vlekken zien. Als je nu denkt dat je niet vies wordt in je bed, denk dan eens aan de schade die een veeg mascara aan je kussen kan toebrengen. Met dat in gedachten, kan een donker dekbedovertrek een betere optie zijn voor uw levensstijl. Als je twijfelt tussen een licht en donker gekleurd dekbedovertrek, koop ze dan allebei en wissel ze per seizoen af.

Bij het kiezen van de esthetiek van je dekbedovertrek, is het ook belangrijk om te kijken naar je lakens en hoe je je bed opmaakt. Als je je bovenlaken over je dekbedovertrek vouwt, wil je dan een subtiel contrast, een schreeuwerige kleurenpracht of een perfect bij elkaar passende combinatie?

Als je gewoon het hele dekbedovertrek omhoog trekt en je lakens verbergt, is het enige waar je echt over na hoeft te denken hoe je je kussens en plaids kunt matchen (of juist niet). Als je een schreeuwerig kussen of deken op je bed hebt liggen, kan het beter zijn om een subtiel dekbedovertrek te nemen, of andersom.

De belangrijkste tip bij het kopen van een dekbedovertrek is om de zoektocht niet zo serieus te nemen. Je dekbedovertrek kan maandenlang je kamerinrichting bepalen of om de maand verwisseld worden voor een nieuwe look.

BEDDENGOED VOOR IEDEREEN

Las-lunas heeft behalve dekbedovertrekken ruim assortiment beddengoed voor jou bed. Zoals dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens en nog veel meer. Wederom is alles verkrijgbaar in tal van soorten, maten, materialen en prijsklassen. Bovenal geniet je van hoogstaande kwaliteit. Je vindt hier een breed aanbod beddengoed voor iedereen.

Onze ultieme dekbedovertrekgids
Onze ultieme dekbedovertrekgids

 

 

Dekbedovertrek

Pom Pom dekbedovertrek

64,95 

Kinderbeddengoed

Queen dekbedovertrek

59,95 

Katoenen Dekbedovertrekken

Palm Beach dekbedovertrek

64,95 
54,95 

Katoenen Dekbedovertrekken

Green Forest dekbedovertrek

64,95 

Kinderbeddengoed

Mermaid dekbedovertrek

99,95 

Katoenen Dekbedovertrekken

Cherries dekbedovertrek

54,95 

Katoenen Dekbedovertrekken

Twirre Cool Grey dekbedovertrek

54,95 

Kinderbeddengoed

Knight dekbedovertrek

9,95 
59,95 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *