Lekker fris slapen gebruik dan eens Koele Textiel!

koele textiel

Koele Textiel om te slapen zonder dat het warm aanvoelt

Koele textiel om lekker fris te slapen in de zomer. Zeker de laatste jaren word het steeds warmer. In deze post doen we even of de zomer over een paar weken komt. In de post van vandaag presenteren we u een reeks producten die gemaakt zijn met koele textiel om u te helpen beter te slapen. Ze zijn allemaal beschikbaar op de website las-lunas.nl, tegen de beste prijs op de markt.

Warmte is een van de factoren die de slaap negatief beïnvloeden. Er zijn veel mensen die als de warme nachten komen, gedwongen worden tot slapeloze nachten. Om de rest te verbeteren is het zeer nuttig om het bed aan te kleden met vers textiel dat ons helpt het gevoel van warmte te verminderen.

Hoofd kussen om te slapen zonder te transpireren

We beginnen met de suggestie om een koel kussen te gebruiken, wat het gevoel van warmte en nachtelijk zweten vermindert. Het is het coole kussen van de firma Swiss-Nights 4-seizoenen Ice-cool. De vezelkern zorgt voor ventilatie en beluchting, waardoor het ademend vermogen toeneemt.

Hoofd kussen Swiss-Nights Koele textiel

Dit kussen heeft thermoregulerende eigenschappen en heeft koele textiel. Het past zich aan de kamertemperatuur aan en neemt vocht op. Zo zorgt het voor een frisse en hygiënische rust. De kern is gemaakt van holle, gekaarddeerde gesiliconiseerde vezels. Het kussen biedt tijdens het slapen de juiste ondersteuning aan nek, rug en schouders. Dit Swiss Nights 4 -seizoenen Ice cool-kussen heeft een afmeting van 70 x 40 cm.

Swiss nights bedekt de kern met een Cool stofhoes, een koele stof, die in de machine kan worden gewassen. De Cool stof zorgt voor een maximale frisheid en een hoog ademend vermogen. Daarnaast is het gehele kussen machinewasbaar met korte centrifugeprogramma’s en een maximale temperatuur van 40 graden.

Naast een ademend en koel kussen is het ook een hygiënisch kussen. Swiss nights behandelt dit product met een Sanitaire behandeling die bacteriën en geuren elimineert. Het is ook Öeko-Tex gecertificeerd, wat garandeert dat het vrij is van schadelijke stoffen.

Swiss-Nights 4-seizoenen Ice-cool  69,95 klik hier

Matrasbeschermers om fris te slapen!

Een ander textiel, dat ons helpt om fris te slapen en de matras ook beschermt tegen vuil en vocht, zijn matrasbeschermers of hoezen. In deze categorie, van las-lunas raden wij het volgende Tempur hoeslaken aan voor fris slapen. Dit 100 % katoenen overtrek valt onder koele textiel.

DIXXIUS MATRAS BESCHERMER

Deze beschermer is een laken dat perfect op de matras past. Het is gemaakt van natuurlijke Tencelvezel met zinkoxide en koude HDPE-vezel. Dit textiel zorgt voor een frisse en ademende rust. Naast het afvoeren van warmte, nemen ze ook vocht op. Het moet worden toegevoegd dat deze Dixxius beschermer waterdicht is, omdat het de Dermofresh Cool technologie heeft. Deze hoes kan in de machine worden gewassen en gedroogd bij een maximale temperatuur van 30 graden. Het accepteert geen strijken.

Het is een beschermer die een antibacteriële behandeling en ecologische en anti-allergische behandelingen omvat. Het respecteert dus de gezondheid en het milieu. Het is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: grijs, beige, naturel en lavendel, en in twee verschillende hoogtes: 32 (voor matrassen tot 32 cm dik) en 48 cm (voor matrassen vanaf 33 cm hoog).

De kussensloop is ook verkrijgbaar als aanvulling op de set. Als u het wilt, moet u het aan het winkelmandje toevoegen. Het zal verschijnen in de sectie accessoires, zodra u het aankoopproces start. Koele textiel

matrashoes voorzien van koele eigenschappen!

Een ander element, dat dient om de matras te beschermen, zijn de matrashoezen. Het verschil met de beschermers die we in de vorige paragraaf hebben gezien, is dat de matrashoezen dikker zijn. Ze hebben een lichte quiltlaag die bijdraagt aan een grotere gladheid voor de rest. In deze categorie bevelen wij het volgende model Dixxius Hoeslaken Excellent Percale.

KOELE TEXTIEL MATRASHOES VAN LAS-LUNAS

Koele textiel
Koele textiel


Deze matrashoes is gemaakt van thermoregulerende vezels die vocht absorberen en warmte afvoeren. Het is dus perfect voor warme slapers. Omdat het een matrashoes is, is de dikte ervan groter dan de beschermer. Hij is verkrijgbaar in diversen maten en kleuren. Deze hoeslakens zijn geschikt voor matrassen van 20-30 centimeter en verkrijgbaar in diverse lengte- en breedtematen. Omdat hij verstelbaar is, past hij perfect.

Dit product kan machinaal worden gereinigd bij een maximale temperatuur van 30 graden. Hygiëne is gegarandeerd vanuit de fabriek met de Sanitized behandeling en het Öeko-Tex certificaat. Koele textiel