Opvouwbare matras of logeermatras voor onverwachte overnachtingen.

Opvouwbare matras

Een opvouwbare matras die geschikt is voor allerlei situaties – dienend als zowel een speelbed als logeerbed.

Een goede nachtrust is essentieel, zelfs wanneer je niet in je eigen bed slaapt. En wanneer je gasten ontvangt, wil je dat zij ook comfortabel kunnen slapen. Daarom kiezen veel mensen voor een opvouwbaar logeermatras. Zo heb je niet alleen een extra bed voor thuis, maar ook voor onderweg.

Het bespaart je de ruimte van een logeerbed en een opvouwbaar logeermatras is eenvoudig mee te nemen tijdens het reizen. Het kost wel enige moeite om het luchtbed klaar te maken en over het algemeen biedt het niet erg veel comfort. Zeker niet als je er meerdere nachten op moet slapen.

Wat maakt een opvouwbare matras een goede keuze?

Een opvouwbaar matras is een goede keuze vanwege het gemak en de veelzijdigheid die het biedt. Het is handig voor zowel thuisgebruik als tijdens het reizen. Daarnaast bespaart het ruimte, aangezien het opgevouwen kan worden wanneer het niet in gebruik is. Een opvouwbaar matras is ook comfortabeler dan een luchtbed en biedt een betere nachtrust voor zowel jou als je gasten. Het is een praktische en functionele optie voor verschillende situaties.

Zijn er ook tweepersoons logeermatrassen beschikbaar?

Ja, er zijn ook tweepersoons logeermatrassen beschikbaar. Deze matrassen zijn speciaal ontworpen om comfortabel slaapruimte te bieden aan twee personen. Ze hebben vaak een groter formaat en kunnen gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt. Een tweepersoons logeermatras is ideaal voor logeerpartijen, kamperen of zelfs als tijdelijk bed in kleine ruimtes zoals studio-appartementen. Het biedt voldoende ruimte voor twee personen om comfortabel te slapen tijdens hun verblijf. Het is een handige en praktische optie voor koppels, gezinnen of vrienden die samen willen slapen.

Hoe kan je op een simpele manier het ideale logeermatrassen aanschaffen?

Logeermatrassen kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Begin met het kiezen van de juiste afmetingen. Een maat zoals 80×190 cm is vaak perfect voor een comfortabele nachtrust. Vergeet ook niet het materiaal in overweging te nemen, zoals polyether, wat zorgt voor voldoende ondersteuning en comfort.

Bij las lunas kun je jouw nieuwe matras gemakkelijk online kopen. Onze webwinkel toont heldere prijsinformatie en je kunt met slechts een paar klikken bestellen. Bovendien bieden we gratis bezorging en een ruime retourperiode van 30 dagen, zodat je altijd zorgeloos bij ons kunt winkelen.

Kan een matras worden opgerold?

Ja, sommige matrassen kunnen worden opgerold voor gemakkelijk transport en opslag. Dit kan handig zijn als je het matras wilt verplaatsen of tijdelijk wilt opbergen.

Belangrijk dit is enkel mogelijk bij schuim matras! Niet dikker dan 15 cm

Als je online een opvouwbare matras koopt komen veel moddelen opgerold aan. deze zijn vaak niet geschikt om weer op te rollen! Zodra de matras is uitgerold en volledig is uitgestrekt, is dat de permanente staat. Om matrassen mee te kunnen nemen, worden speciale machines gebruikt om ze in de juiste vorm en maat op te rollen. Het is dus niet mogelijk om ze thuis opnieuw op te rollen.

Voorbeeld een pocketvering matras kan niet eens opgerold worden vanwege de veren!

De pluspunten van een matras dat opgevouwen kan worden.

Matrassen zijn vaak groot, log en zwaar. Normaal gesproken wordt een matras in een bed geplaatst en wordt de slaapkamer volledig ingericht. Een logeermatras daarentegen wordt vaak op de grond geplaatst in een ruimte die normaal gesproken niet als slaapkamer wordt gebruikt. Het is handig dat je de logeermatras na gebruik kunt opvouwen, zodat deze minimale ruimte inneemt en er nog ruimte overblijft voor andere meubels. Daarnaast kun je de logeermatras ook nog gebruiken als relaxstoel.

Campingmatrassen en logeermatrassen zijn beschikbaar in diverse maten, kleuren en ontwerpen. We bieden een breed scala aan kleuropties. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende gangbare eenpersoonsmaten tot maximaal 120 cm breed, ook wel bekend als een twijfelaar. Naast kleuren en maten hebben we ook thematische logeermatrassen en Campingmatrassen in ons assortiment.

image