De 8 beste opbergbedden voor 2022

beste opbergbedden

De 8 beste opbergbedden voor 2022

Als u een kleine slaapkamer hebt, of een kast die uit zijn voegen barst, is het concept van een opbergbed waarschijnlijk iets voor u. In tegenstelling tot gewone bedden hebben opbergbedden extra opbergruimte, hetzij door uittrekbare lades aan de onderkant of een opklapbaar oppervlak onder de matras. In combinatie met make-up organisatoren in uw slaapkamer of bureau organizers, gaat u snel van een geminimaliseerde ruimte naar een gemaximaliseerde ruimte.

“Opbergruimte onder het bed is een van de meest onderschatte plaatsen om spullen op te bergen, vooral spullen die je misschien niet dagelijks nodig hebt, zoals kleding of beddengoed buiten het seizoen. Omdat het bed zo’n groot oppervlak inneemt, is het in kleine ruimtes heerlijk als je extra opbergruimte hebt.

Als je op zoek bent naar een opbergbed of opbergboxspring, is het belangrijk om na te denken over het soort ruimte dat je hebt en wat voor soort opbergruimte daarvoor het meest geschikt is. U moet ook rekening houden met de afmetingen van zowel het bed als de opbergruimte, en de gebruikte materialen.

De 8 beste opbergbedden voor 2022 we hebben ze op een rij gezet.

 

Nummer 1 beste opbergbedden. Voor een stijlvol bed met veel opbergruimte en een redelijk prijskaartje zult u dol zijn op het Boxspring SMART storage 01. Het heeft een extra hoog hoofdeinde dat is bedekt met een laag schuim en elegante stoffering, zodat u er zeker van kunt zijn dat het net zo goed aanvoelt als het eruitziet. De bedbodem van SMART storage 01 bestaat uit vier delen die aan de bovenzijde zijn voorzien van mini-pocketveren. Ieder deel is daarnaast voorzien van een ruim opbergvak, die je altijd eenvoudig kunt bereiken. Deze opbergvakken zijn gemakkelijk te openen en te sluiten door middel van de gestoffeerde kleppen.

Doordat deze boxspring voorzien is van ruime opbergvakken met kleppen, maak je de opbergvakken zeer eenvoudig open en zijn deze altijd binnen handbereik. Met gesloten kleppen biedt SMART storage 01 je niet alleen opbergcomfort, maar daarnaast de uitstraling van een prachtige boxspring.

Een boxspring die je helemaal zelf naar eigen wens en voorkeur samenstelt. Je kiest de gewenste afmetingen, een stof en kleur, maar daarnaast bepaal je ook zelf het ligcomfort door te variëren in verschillende matraskernen of een andere topper. Ontdek alle mogelijkheden online of bezoek één van onze winkels en laat je inspireren en adviseren.

 

beste opbergbedden
beste opbergbedden

Bekijk hier alle info Boxspring smart storage 01

 

Nummer 2 beste opbergbedden. Dit onopvallende opbergbed is zeer betaalbaar, De grote opbergvakken over de hele oppervlakte van de box hebben een grote deksel die je eenvoudig opent door middel van een lus aan de zijkant.

Het bed is gemaakt van een combinatie van massief en gefabriceerd hout, en het biedt veel steun voor een goede nachtrust. U krijgt 25 jaar garantie op veer- en framebreuk (volgens garantievoorwaarden) Word standard geleverd met 9-zone Pocketvering met +/- 500 thermisch geharde veren (optioneel ook met 1000 veren) Matras – Hardheid Leverbaar in Medium en Firm uitvoering.

Door middel van een lus aan de zijkant van Boxspring SMART storage 02 maak je de ruime opbergruimte zeer eenvoudig open. De boxspring is voorzien van solide scharnieren en gasveren, waardoor je al jouw spullen gemakkelijk én stofvrij opbergt.

Met de extra opbergruimte is Boxspring SMART storage 02 zeer geschikt voor een wat kleinere slaapkamer. Uitpuilende kledingkasten en rommel op je slaapkamer zijn hiermee definitief verleden tijd!

 

beste opbergbedden
beste opbergbedden

Bekijk alle info Boxspring SMART storage 02

 

Nummer 3 beste opbergbedden. Boxspring SMART storage 03 heeft een elegant vormgegeven hoofdbord en is een boxspring en kast in één. De boxspring heeft opberglades met zwenkwielen die je eenvoudig kunt openen en sluiten.

Doordat deze boxspring voorzien is van lades, maak je de ruime opbergvakken zeer eenvoudig open en zijn deze altijd binnen handbereik. Met gesloten lades biedt SMART storage 03 je niet alleen opbergcomfort, maar daarnaast de uitstraling van een prachtige boxspring.

Een boxspring die je helemaal zelf naar eigen wens en voorkeur samenstelt. Je kiest de gewenste afmetingen, een stof en kleur, maar daarnaast bepaal je ook zelf het ligcomfort door te variëren in verschillende matraskernen of een andere topper. Ontdek alle mogelijkheden online of bezoek één van onze winkels en laat je inspireren en adviseren.

Deze Boxspring SMART storage 03 word geleverd in diversen maten, standard 9-zone Pocketvering met +/- 500 thermisch geharde veren (optioneel ook met 1000 veren)

Aantal comfortzones 9, met extra soepele schouderzone Matras – Hardheid Leverbaar in Medium en Firm uitvoering. En 25 jaar garantie op veer- en framebreuk (volgens garantievoorwaarden)
beste opbergbedden
beste opbergbedden

Boxspring SMART storage 03 bekijk hier alle info!

 

Nummer 4 beste opbergbedden. Voor maximale opbergruimte kunt u de opbergboxspring solution overwegen, dat een lift-up ontwerp heeft. Het bed is voorzien van een hydraulisch mechanisme waardoor het gemakkelijk op te tillen is, zelfs met een matras erop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de ruime opbergruimte eronder.

Dit hefbed is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen, en het heeft klassieke vierkant ruit op het hoofdeinde en het voeteneinde van het frame. Het bedframe is aan alle vier de zijden gesloten, zodat u geen spullen in het bed hoeft op te bergen.

Opbergboxspring Solution is erg populair en geeft een zee aan extra opbergruimte zonder concessies te doen aan het ligcomfort. Met de uit MDF opgebouwde boxen met opbergruimte, prima meegestoffeerde 7-zone pocketveringmatrassen, een koudschuim topper en met een fraai gestoffeerd hoofdbord en voetbord word je elke ochtend uitgerust wakker. Vele klanten gingen je voor en zijn razend enthousiast over deze praktische boxspring, soepele levering, de afwerking, het ligcomfort en de prijs uiteraard.

 

opbergboxspring Solution
De 8 beste opbergbedden voor 2022

Opbergboxspring Solution bekijk hier alle info!

 

Nummer 5 beste opbergbedden. Opbergboxspring Sesam is erg populair en geeft een zee aan extra opbergruimte zonder concessies te doen aan het ligcomfort. Met de uit MDF opgebouwde boxen met opbergruimte, prima meegestoffeerde 7-zone pocketveringmatrassen, een koudschuim topper en een fraai, strak gestoffeerd hoofdbord word je elke ochtend uitgerustwakker. Vele klanten gingen je voor en zijn razend enthousiast over deze in Nederland gefabriceerde boxspring, soepele levering, de afwerking, het ligcomfort en de prijs uiteraard.

Deze opbergboxspring is via de webshop standaard in een aantal populaire kleuren leverbaar. Op zoek naar een andere kleur meubelstof of leatherlook?

Standaard leverbaar via de webshop in breedtemaat 140, 160 en 180 cm.

Standaard leverbaar via de webshop in lengtemaat 200, 210 en 220 cm.

Ook alle andere denkbare afwijkende maten zijn mogelijk.

beste opbergbedden
beste opbergbedden

Opbergboxspring Sesam bekijk alle info!

 

Nummer 6 beste opbergbedden. Dit mooie bed Ryba 2-persoons met hoofdbord en opbergladen is tijdloos en strak waardoor je het perfect combineert met zowel een modern als een meer klassieke slaapkamer. Ideaal! Het hoofdbord zorgt voor een sfeervolle touch en is tegelijkertijd zeer praktisch om tegenaan te zitten tijdens het lezen van een boek of het kijken van je favoriete serie vanuit bed. De vier opbergladen in het bed zorgen voor een opgeruimde slaapkamer.

Hoewel de stijl meer neigt naar het midden van klassiek naar modern, betekent het lage profiel van het bed, de strakke lijnen en de klassieke houten afwerking dat het past in een verscheidenheid van ontwerp opstellingen. De extra grote zijlade is ruim en zeer geschikt voor het opbergen van kleding en linnengoed, en u kunt ook bijpassende meubels kopen om de look compleet te maken.

 

beste opbergbedden
beste opbergbedden

Bed Ryba bekijk hier alle info!

 

Nummer 7 beste opbergbedden.  sofabed Bobbie met opbergladen van Woodworld haal je naast een fijn en tijdloos vormgegeven bed ook direct een bank in de slaapkamer. Hoe handig? De leuningen aan het hoofdeind, voeteind en aan één zijkant maken van dit bed een sofabed. Perfect voor de kinder- en tienerkamer omdat deze kamers natuurlijk voor zoveel meer gebruikt worden dan alleen een slaapplek. Ook voor een kleine studentenkamer is Sofabed Bobbie een meer dan slim idee!

Het bed is verkrijgbaar enkel in de kleur wit., Dit sofabed blinkt uit in:
• Fijn en tijdloos design
• Bank en bed ineen
• Kwalitatief en duurzaam grenenhout
• Inclusief handige opbergladen

Dit bed is geschikt zowel voor kids als volwassenen.

 

beste opbergbedden
beste opbergbedden

sofabed Bobbie met opbergladen bekijk alle info

 

Nummer 8 beste opbergbedden. Dit is geen bed of boxspring maar een bedbank! Mocht je al een heerlijk bed hebben zonder opbergruimte dan is deze bedbank de oplossing. Bij het openen van de klep heb je een flinke hoeveelheid extra opbergruimte in deze bedbank tot je beschikking. Voor al je beddengoed of kleding je kan het er allemaal in kwijt.

Deze bedbank Bounty is er in verschillende breedtes en kan uiteraard in de juiste kleur gekozen worden zodat het matcht met de rest van je bed of boxspring. De diepte van deze bedbank is 42 cm en de hoogte ca 51 cm. Deze bedbank Bounty past overigens uiteraard zowel bij de vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering van een bed of boxspring naar keuze.

Bedbank Bounty is standaard leverbaar via de webshop in breedtemaat 120, 140, 160 en 180 cm.

 

beste opbergbedden
beste opbergbedden

Bedbank Bounty bekijk hier alle info

 

Beste opbergbedden welke Bedmaat

Opbergbedden zijn er in alle standaardmaten, van eenpersoons tot tweepersoons bedden, hoewel bepaalde opbergbedden, zoals de boxspring varianten, vele kleuren en maten verkrijgbaar zijn. Natuurlijk wilt u een bed kiezen dat overeenkomt met de matrasmaat die u hebt, maar u moet ook rekening houden met de afmetingen van het bed. Omdat opbergbedden vaak laden en andere uittrekelementen hebben, hebben ze meer ruimte nodig in uw kamer dan een gewoon bedframe – dus als u weinig ruimte hebt aan de zijkanten, overweeg dan een hefbed of een bed met opbergruimte in het voeteneind.

Type beste opbergbedden

Er zijn verschillende soorten opbergers die in bedframes kunnen worden ingebouwd, zoals laden, boekenkasten, hefplateaus en zelfs reiskoffers. Denk bij het winkelen na over welke optie het beste bij uw behoeften past – sommige zijn gemakkelijker toegankelijk, zoals laden, terwijl andere meer ruimte bieden, zoals hefbare bedden. Gesloten opbergvakken zijn het meest geschikt voor kleding en linnengoed, terwijl open opbergvakken het meest geschikt zijn voor boeken en decoraties, of manden.

“Opbergbedden betekenen dat u het aantal meubels in de ruimte kunt beperken, zodat u kunt kiezen voor een minimalere uitstraling van uw kamer. Als je een opbergbed toevoegt om meer spullen op te bergen, en niet voor een minimale look gaat, zorg er dan voor dat je genoeg ruimte overlaat om gemakkelijk bij de opbergvakken te kunnen.

Materialen beste opbergbedden

Bij het kopen van grote meubelstukken is het belangrijk om te kijken naar de materialen waarvan ze zijn gemaakt.

“De meest duurzame materialen zijn metaal en massief hardhout. Al het hout is echter niet gelijk, dus zoek naar frames met sterke verbindingen om kraken na verloop van tijd te voorkomen.

Vervaardigd hout, spaanplaat en plastic zijn meestal minder duur, maar het bed gaat misschien niet zo lang mee, vooral als het regelmatig wordt gebruikt. Kijk ook naar de onderdelen van het opberggedeelte, zoals of de laden al dan niet op glijders zitten zodat ze gemakkelijk open en dicht kunnen.

Maak uw bed met opbergruimte compleet met onze beddengoed

Heeft u gekozen voor een nieuw bed met opbergruimte? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment beddengoed. U kunt uw bed met opbergruimte alleen compleet maken met een mooi dekbedovertrek en bijpassend hoeslaken. Wij hebben eenpersoons dekbedovertrekken en tweepersoons dekbedovertrekken in diverse kleuren en dessins.

Kies uw bed met opbergruimte tegen een scherpe prijs bij las-lunas.nl

Een bed of boxspring kopen doet u niet elke dag. U wilt er immers jarenlang van kunnen genieten! Bij las-lunas zorgen we er daarom altijd voor dat u uw bed met opbergruimte tegen een scherpe prijs kunt kopen. Maar natuurlijk wel met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Heeft u nog vragen over beste opbergbedden mail ons gerust voor al uw vragen info@las-lunas.nl

 

 

beste opbergbedden
beste opbergbedden

 

Een reactie op “De 8 beste opbergbedden voor 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *