Pocketvering matrassen zijn in de mode

Pocketvering matrassen zijn in de mode

Pocketvering matrassen zijn in de mode

Pocketvering matrassen zijn in de mode de afgelopen jaren hebben ze een grote groei doorgemaakt. Door hun rustgevende voordelen zijn ze vandaag de dag het meest gevraagde type veermatrassen. In deze post analyseren we waarom pocketveren in de matrassenindustrie in de mode zijn.

In de wereld van goed slapen vinden we matrassen van verschillende types, genoemd naar het materiaal waaruit de kern of het centrale blok bestaat. Zo zijn er schuimrubberen matrassen, veermatrassen en latexmatrassen. Binnen elk type zijn er verschillende subtypes. Specifiek voor de veermatrassen onderscheiden we: biconische veren, doorlopende veren en pocketveren.

Pocketvering matrassen zijn in de mode
Pocketvering matrassen zijn in de mode

Gazella pocketvering matrassen vanaf 289,00 euro

Evolutie van de pocketvering matrassen of wel veren in zakjes

In de volgende paragrafen zullen we analyseren hoe de verkoopgegevens van de pocketvering matrassen zich hebben gedragen.

VOLUMEVERKOOP VAN MATRASSEN MET POCKETVEREN

Volgens de gegevens bedroeg de verkoop in volume (verkochte eenheden) van de pocketvering matrassen in het laatste jaar 2019 38% van het totaal. De rest, 62%, zijn schuimmatrassen.

Als we alleen kijken naar de evolutie van het verkoopsvolume van de veermatrassen zien we dat de pocketvering van de veermatrassen de laatste 9 jaar aan gewicht winnen. We zien in het jaar 2009 het volume van de verkochte pocketvering matrassen slechts 16% van de verkochte veermatrassen vertegenwoordigde.

In dat jaar waren de matrassen met doorlopende draadveren het meest gevraagd door de slapers. Die kozen voor matrassen met veren. Zij vertegenwoordigden 34% van de volumeverkoop.

Bijna tien jaar later is de situatie volledig omgekeerd. Afgelopen jaar 2019 waren de pocket veren in de mode. Wat het totaal aan veermatrassen betreft, vertegenwoordigde de verkoop van dit materiaal, afzonderlijk verpakt, meer dan de helft van de markt van veermatrassen.

Pocketvering matrassen zijn in de mode1
Pocketvering matrassen zijn in de mode

Gazella comfort 4

VERKOOP VAN MATRASSEN MET POCKETVEREN

Als we de verkoop van matrassen analyseren in termen van waarde wordt de taart verdeeld. 49% voor veermatrassen en 51% voor schuimrubberen matrassen. Dit verschil in volume en waarde is te wijten aan het feit dat de prijs van de veermatrassen hoger is dan die van de geschuimde matrassen. Schuimmatrassen zijn goedkoper. De reden hiervoor is dat veermatrassen worden gemaakt van duurdere grondstoffen. En dat het productieproces ervan duurder is.

Zoals we hebben gedaan in de analyse van de markt van de verkoop van veermatrassen. Nu zullen we de evolutie van de markt vergelijken in termen van waarde voor de sector van de veermatrassen.

Uit de statistieken blijkt dat in 2010 de verkoop van pocketvering matrassen een kwart van de totale omzet vertegenwoordigde. In 2019 stijgt dit percentage tot 60%. Dat wil zeggen dat 6 van elke 10 kopers voor eenmatras met veren kiest. Daarvan weer 45% voor pocketvering matrassen kiest. Pocketvering matrassen zijn in de mode.

Pocketvering matrassen zijn in de mode
Pocketvering matrassen zijn in de mode

7 Zone Pocketvering Matras vanaf 138,00 euro

Pocketvering matrassen zijn in de mode.

Na analyse van de gegevens zien we dat het een groeiende realiteit is dat pocketgeveerde matrassen in de mode zijn. Sinds 2015 is er een groeiende trend in zowel volume als waarde ingezet. Waardoor dit subtype van veermatrassen de voorkeur heeft gekregen binnen de wereldwijde markt voor veermatrassen.

Hieronder praten we over de voordelen van de pocketvering matrassen. Deze voordelen zijn zeer bepalend geweest, zodat deze modellen in de mode zijn onder de matrassen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN POCKETVEREN MATRASSEN

Er zijn veel voordelen voor de pocketvering matrassen, we geven ze hieronder in detail weer.

  1. Goede stevigheid: de pocketgeveerde matrassen bieden de juiste ondersteuning. Zodat de rug tijdens de rustfase in lijn blijft. We kunnen kiezen tussen verschillende hardheden naar gelang onze smaak: middelmatige hardheid, hoge hardheid en zeer hoge hardheid. De door het lichaam uitgeoefende druk wordt geabsorbeerd en niet overgebracht naar de aangrenzende veren. Waardoor de matras niet kan wegzakken.
  2. Zeer goed ademend: de kern van de veren in zakjes laat de lucht vrij circuleren in de matras. Deze ventilatie zorgt voor een frisse matras. Dit type matras wordt aanbevolen voor warme mensen.
  3. Hygiëne en gezondheid: de beluchting van de matras, vermijdt dat de luchtvochtigheid zich concentreert in het interieur. Omdat de luchtvochtigheid niet condenseert. Dit voorkomt het de aanwezigheid van mijten, schimmels, bacteriën en microben. Die schadelijk zijn voor de gezondheid van de slaper.
  4. Grote duurzaamheid: de pocketveren zijn resistent en duurzaam. Dit type matras zorgt voor een correcte rust gedurende vele jaren. De meeste matrassen hebben een levensduur van 10 jaar.
  5. Zeer goede zelfstandigheid van de bedden: dit is een van de grote voordelen van de pocketvering matrassen. Als het gaat om het delen van het slaapoppervlak. Dit laat matrassen met pocketveren toe om comfortabel te slapen. Zonder de bewegingen aan de andere kant op te merken. De afzonderlijke pocketveren absorberen het gewicht en de bewegingen zonder deze over te brengen naar de omringende veren.

Keuze genoeg bij las-lunas.

Bij las-lunas.nl heb je een ruime keuze aan pocketvering matrassen. Voor ieder wens is er een matras met pocketvering. Voor sport-slapers, voor heet slapers, voor mensen met rugklachten, om te slapen met een partner, voor de jongsten in het huis. Er zijn zeer resistente modellen die geschikt zijn voor mensen met een gewicht van meer dan 100 kilogram. Pocketvering matrassen zijn in de mode

Daarnaast kunt u voor elk budget bij las-lunas terecht. Elk type matras is door ons goed gekeurd. Enkel de beste fabrikanten vind u bij las-lunas.nl (Gazella van swisssense, Tempur, Droom, M line, Velda, Cinderella, en nog veel meer. Pocketvering matrassen zijn in de mode

Wij van Las-lunas raden u aan voor de beste uit uw pocketvering matras te halen. Door deze goed te ondersteunen met een lattenbodem. Ook hier kunt bij las-lunas terecht voor de beste opties.

We raden u ook aan om uw matras te beschermen. Bijvoorbeeld met een hoes of matrasbeschermer van een ademend en waterdicht materiaal. Deze hoes voorkomt dat de matras nat en vuil wordt. En zo houd u uw matras in top conditie en gaat hij lang mee.

Pocketvering matrassen zijn in de mode. Als u twijfelt over welke matras u moet kopen! Bekijk dan eens onze matrassen wijzer.

Dit bericht is geplaatst in pocketvering matrassen en gelabelde pocket veermatrassen, individuele veermatrassen, evolutie van de matrassenmarkt, markt voor matrassen, verkoop van veermatrassen. Pocketvering matrassen zijn in de mode.