Bedwantsen help moet ik een verdelger inhuren! 123

bedwantsen

Waarom u altijd een verdelger moet inhuren voor bedwantsen

Heeft u te maken met bedwantsen die niet meer onder controle zijn, maar bent u huiverig om een professional te bellen? Hoewel er een aantal doe-het-zelf methodes zijn die je kunnen helpen om bedwantsen te bestrijden, is het probleem met bedwantsen dat ze heel moeilijk te controleren zijn. Bedwantsen kunnen thuis in moeilijk bereikbare spleten van uw huis en meubels, beddengoed, dekens en meer terechtkomen, totdat het hele huis besmet is.

Daarom raden wij professionele verdelgers aan. Lees verder om alles te weten te komen over het inhuren van een verdelger voor bedwantsen en wat u in de toekomst kunt verwachten!

Wat zijn bedwantsen?


Het helpt eerst om te weten met welke vijand je te maken krijgt. Bedwantsen zijn kleine, roodbruine, ovale insecten die vaak moeilijk te vinden zijn als je er niet naar op zoek bent. Hoewel ze niet kunnen vliegen, kunnen ze wel snel kruipen en honderden eitjes per keer leggen. Door hun vermogen om zich in de omgeving te integreren en het aantal eitjes dat ze kunnen produceren, zijn ze bijzonder moeilijk uit te roeien.

Zelfs als u geen bedwantsen ziet, kunnen hun beten het eerste teken van een besmetting zijn. U kunt kleine, jeukende rode vlekjes op uw huid opmerken die ‘s avonds verschijnen. U kunt ook kleine bloedvlekjes ontdekken op uw beddengoed of op hun uitwerpselen.

bedwantsen

Hoe bedwantsen herkennen?

  • Als de beten waarmee je ’s morgens wakker wordt ver uit elkaar staan zijn het meestal muggenbeten. Als het meerdere kleine rode puntjes zijn die dicht bij elkaar liggen dan zijn het hoogstwaarschijnlijk wantsen die zich gevoed hebben met uw bloed.
  • Als je op je matras of matrasovertrek kleine rode vlekjes (uitwerpselen van bedwantsen) kan zien.
  • Laat een huisarts naar de beten kijken. Hij zal herkennen of het om een beet van wantsen gaat.
  • Ook al zijn ze erg klein, ze leven meestal in kolonies. Daarom kan je ze soms ook spotten als een kleine zwarte vlek die beweegt wanneer je bvb je matras keert.

Waar komen bedwantsen vandaan?

Bedwantsen bestaan ​​al miljoenen jaren. In het begin voedden ze zich met vleermuizen (ze zijn verwant aan vleermuizen ), vervolgens vogels en vervolgens alle soorten slapende dieren – inclusief mensen. Wantsen zijn over de hele wereld aanwezig geweest, maar een van de sterkste bijdragende factoren aan hun aanwezigheid is de mate van hygiëne in de omgeving.

Wantsen leven overal waar ze zich kunnen voeden. Ze zijn een probleem geworden in overbevolkte en slecht onderhouden gebieden zoals stedelijke sloppenwijken en in rijke voorstedelijke gebieden. Houd er rekening mee dat een bedwantsenplaag niet direct wordt veroorzaakt door sanitaire problemen. Een rommelig huis zal eerder een besmetting zien, simpelweg omdat de tekenen van wantsen gemakkelijker kunnen worden gemist, en de wantsen hebben meer plaatsen om zicht te verbergen.

Wat kan je zelf doen welke middelen kan je proberen!

Tip 1 Was je beddengoed

Doe al je beddengoed in een afsluitbare zak, zodat de bedwantsen er niet uit kunnen vallen op weg naar de wasmachine. Was al je beddengoed op minimaal 60 graden gedurende 90 minuten. Helaas zal dit de bedwantsenplaag niet voor 100% bestrijden. Onze ongediertebestrijders behandelen niet alleen het beddengoed, maar ook de naden van uw matras, de vloerbedekking en het bedframe. Op deze manier worden alle bedwantsen met zekerheid bestreden!

Tip 2 Bedwantsen bestrijden met stoom

Stoom zou alle bedwantsen en hun eitjes moeten doden. Koop een stoomreiniger of bouw je waterkoker om tot een stoomapparaat door er een flexibele staaf aan te bevestigen. Blijf stoom spuiten op alle schuilplaatsen totdat ze dood zijn. Pas op! Zorg ervoor dat je alle hoekjes en gaatjes controleert, anders heb je een week later weer een hele familie wantsen. Doe dit wel in een afgesloten ruimte om verspreiding te voorkomen. Behandel de matrassen en beddengoed min twee keer.

Tip 3 Silicagel verspreiden door uw huis

Silicagel kan ook worden gebruikt om wantsen te bestrijden. Het zijn die kleine kristallen in een zakje die bedoeld zijn om vocht te absorberen. De kristallen moeten fijngemalen worden en verspreid worden door de kamer waar je bedwantsenproblemen hebt. Heb je wantsen in je slaapkamer? Strooi wat silicagel op je matras, rond je bed en langs de muur.

De wantsen lopen erop, blijven plakken aan het fijne materiaal en zijn niet in staat om het af te schudden. Ze kunnen niet meer terug naar hun schuilplaats, drogen uit en sterven. Het grote nadeel van deze methode is dat het ook voor onszelf niet gezond is. Op de zakjes staat vaak een waarschuwing, dus wees heel voorzichtig met deze methode, vooral als je huisdieren en/of kinderen hebt.

Tip 4 Gebruik een matrasbeschermer

Matrasbeschermer is de beste oplossing om ze uit uw matras te houden. De matrasbeschermer is makkelijk te verschonen en te wassen zodat uw matras beschermd blijft. Was op hoge temperatuur en laat deze rustig 6 weken op een droge plek liggen. Waarom 6 weken dan zijn de wantsen uitgehongerd en dood. Dus gebruik meerdere matrasbeschermers zodat u vrij van wantsen blijft.

bedwantsen

Een verdelger inhuren voor bedwantsen


Wij raden u aan een verdelger in te schakelen, zelfs als u niet zeker weet of u te maken heeft met een plaag. De reden hiervoor is dat professionals weten waar ze moeten zoeken en hoe ze bedwantsen kunnen identificeren. Als er bedwantsen in uw huis, het verzorgen van hen eerder vroeger dan later zal u redden van toekomstige kwellingen.

Hoewel een doe-het-zelf behandeling u in eerste instantie geld kan besparen, is deze zelden effectief. De reden hiervoor is dat er chemicaliën of een warmtebehandeling gebruikt moet worden om ze te doden. Hier zijn nog een paar redenen waarom professionele ongediertebestrijding wordt aanbevolen:

Snel en efficiënt


De belangrijkste reden waarom wij het inhuren van een professional boven doe-het-zelf methoden aanraden is dat hun methoden sneller en efficiënter zijn. Veel mensen onderschatten het effect dat een bedwantsenplaag kan hebben op uw dagelijks leven.

Een onbehandelde plaag vereist dat u waakzaam blijft als het gaat om stofzuigen en het wassen van gordijnen en beddengoed. U kunt er ook nooit zeker van zijn dat de bedwantsen helemaal weg zijn. Professionele verdelgers daarentegen zullen vanaf het begin een strategie hebben om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Verdelgers gebruiken ook een combinatie van chemicaliën en warmtebehandeling om deze veerkrachtige insecten op een snelle manier te doden.

Minimaliseer de schade


Last but not least, kan een bedwantsenplaag die uit de hand loopt, ook schade toebrengen aan de spullen in uw huis. Bedwantsen vereisen dat u uw linnengoed, gordijnen, dekens en meer in de wasmachine gooit om ze met hoge hitte te doden. Als u echter te maken heeft met grote aantallen ongedierte, kan het zijn dat u deze artikelen volledig moet weggooien om het risico te verkleinen dat ze weer in uw huis terechtkomen.

Door een professional in te huren en de bedwantsen snel en vroeg te bestrijden, hoeft u misschien geen beddengoed, tapijten of gordijnen weg te gooien. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over uw spullen die in chemicaliën zijn gedrenkt. Professionals ontdekken de bron van de plaag en de beste plaats om bestrijdingsmiddelen toe te passen.

Zij zullen zo weinig mogelijk bestrijdingsmiddelen gebruiken, of een combinatie van chemicaliën en warmte, om de kans te verkleinen dat u of uw gezin wordt blootgesteld aan giftige chemicaliën.

bedwantsen