Wat is een pocketveringmatras? welke verschillen…2021

Wat is een pocketveringmatras

Wat is een pocketveringmatras?

Wat is een pocketveringmatras welke verschillen zijn er! We weten allemaal hoe belangrijk een goede nachtrust is, en het bereiken van een perfecte nachtrust moet beginnen met een matras van goede kwaliteit. U moet de tijd nemen om ervoor te zorgen dat het matras voor u geschikt is, maar met zoveel verschillende matrastypes op de markt kan het overweldigend zijn om te weten waar u moet beginnen. Een van de eerste vragen die u zich kunt stellen is: wat is een pocketveringmatras?

De bronafbeelding bekijken
Wat is een pocketveringmatras

Dus, wat is een pocketveringmatras?

Een pocketveringmatras bevat individuele veren die in de eigen zak van de stof zijn genaaid. Een pocketveermatras heeft doorgaans een hoger veergehalte dan andere typen matrassen en deze individuele veren werken volledig onafhankelijk van elkaar. Dit zorgt ervoor dat de veren u ondersteunen waar u ze het meest nodig heeft.

Open spiraalmatras vs. pocketvering?

Open rolmatrassen worden meestal in massa geproduceerd en aan het budget-eind van de matrassenmarkt. De veren in een open rolmatras zijn met elkaar verbonden door één stuk draad, wat betekent dat de veren niet onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, in tegenstelling tot een pocketveringmatras. De open spiraalveren bewegen als één geheel, waardoor het bewegen in de nacht uw partner kan storen.

Daarentegen werken de veren in een pocketveermatras volledig onafhankelijk van elkaar. Hierdoor kunt u zich opnieuw op uw matras positioneren zonder uw partner naast u te storen.

Traagschuimmatras vs. pocketvering?

Een traagschuimmatras is een alternatief voor een pocketveringmatras. Waarbij de warmte van uw lichaam het traagschuim verzacht, waardoor uw lichaamsvorm de matras kan vormen. Dit kan uw lichaam ondersteunen, maar traagschuim houdt zijn warmte vast en laat uw lichaam niet ademen. Traagschuim zorgt er vaak voor dat u het warm krijgt terwijl u slaapt. Vooral in de warmere maanden, wat leidt tot een onrustige nachtrust.

Onze Droomidee matrassen pocketveren zijn gelaagd in elk Somnus-matras en zorgen ervoor dat u de hele nacht door volledig ondersteund wordt. Het innovatieve veersysteem vormt zich naar uw lichaam. Als u de hele nacht door van positie wisselt en biedt een ondersteunend en responsief alternatief voor een traagschuimmatras. En u raakt niet oververhit! Elke Droomidee-matras maakt gebruik van 100% natuurlijke vullingen, waaronder vlas en Yorkshire Eco Wool, die we op onze eigen boerderij produceren. Deze natuurlijke materialen hebben inherente temperatuurregulerende eigenschappen, waardoor u de hele nacht koel kunt blijven.

Waarom zou je een Somnus pocketveringmatras kiezen?

Het hart van elk bed wordt gevormd door onze innovatieve Droomidee matrassen. Dit trapsgewijze veersysteem is uniek voor Somnus en met matrassen met maximaal 32.000 veren wordt het gewicht van de slaper verdeeld over een hoger aantal onafhankelijke pocketveren. Dit zorgt ervoor dat u de perfecte slaaphouding behoudt terwijl u rust en vermindert de opbouw van drukpunten. Onze innovatieve veertechnologie is de sleutel tot het bieden van ultiem comfort en ondersteuning tijdens het slapen.

Wij zorgen ook voor uitmuntendheid door alleen de beste kwaliteit bedden en matrassen te creëren. Dit wordt bereikt door ons ultramoderne laboratorium. Hier worden strenge tests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de sterkte en duurzaamheid van onze pocketveringmatrassen alleen maar het grootst is. Alle tests worden in eigen huis uitgevoerd en voldoen aan de hoogste Europese normen. Op zoek naar een goed matras Droomidee matrassen met pocketveringmatras. Beste en betaalbare keuze voor u. pocketveringmatras droomidee matrassen bij las-lunas.nl Wat is een pocketveringmatras.

Pocketvering matrassen zijn in de mode
Wat is een pocketveringmatras

7-zone pocketvering matras. Wat is het en hoe werkt het?

Het populairste matras in Nederland is het 7-zone pocketvering matras. In dit blogartikel kom je erachter wat het is, hoe het werkt en waarom het zo populair is.

Wat is een 7-zone pocketvering matras?

Het 7-zone pocketvering matras is in haar kern opgedeeld in 7 zones die gevuld zijn met pocketveren. Het matras is symetrisch indedeeld (zie afbeelding 1) zodat het matras gedraaid en gekeerd kan worden. De schouder- en heupzones zijn zachter dan de andere zones, waardoor de schouder en heupen dieper in het matras kunnen wegzakken. Dit is essentieel voor een juiste slaaphouding. In tegenstelling tot het persoonlijke matras, is een 7-zone pocketvering matras gemaakt voor de gemiddelde persoon. Vaak heeft u de keuze tussen een zacht, medium of hard matras, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Levensduur Pocketveringmatras

Waar goedkopere alternatieve matrassen gemiddeld tussen de 5 en 7 jaar met u mee gaan heeft het 7-zone pocketvering matras een langere levensduur van 7-12 jaar. Omdat het 7-zone pocketvering matras over het algemeen zeer goed schoon en hygienisch te houden is kan het matras langer mee. In tegenstelling tot bijvoorbeeld traagschuim matrassen zijn er in een 7-zone pocketvering matras minder broedplekken voor bacterieen, waardoor het matras minder snel vervangen hoeft te worden.

Wat is een pocketveringmatras
Wat is een pocketveringmatras