Meisjes Slaapkamer Leuke trends en tips voor 2021

Meisjes Slaapkamer

Meisjes slaapkamer 2021: tips en trucs


Laten we een aantal nieuwe trends in meisjes slaapkamer 2021 mode bestuderen. Het lijkt erop dat kinderen niet zo veeleisend zijn voor veel dingen, zoals het schilderen van muren of behang, laminaat op de vloer of linoleum.

Maar ze kunnen erg gevoelig zijn voor kleuroplossingen, decoratieve elementen of de vorm van meubels en bedden.

Meisjes zijn vooral gevoelig in de waarneming, en ze zijn niet altijd kleine prinsessen, zoals alle mama’s en papa’s vroeger dachten, met de bedoeling om een kinderparadijs uit te rusten in roze tinten, kant en ruches, als een feestelijke taart.

Soms is het beste idee de beslissing om al het geld uit te geven dat naar onnodige kleinigheden kan gaan.

Op behang met een 3D-effect, waarbij het hele land een wonderland wordt geschilderd. Het onderwaterrijk van Neptunus, het dak van een megastad, waar het strijdt tegen onrechtvaardigheid.

Cat Woman, Outer Space en dingen die je dochters leuk vinden. Dergelijke wallpapers passen in bijna elke stijl, en indien gewenst kunnen ze zelfs met de klassiekers “gebonden” worden. Bijvoorbeeld, om ze te versieren met een nis die op elk moment kan worden bedekt met een decoratief strak gordijn.

Klassiekers betekenen geen verveling! Is het mogelijk om een slecht humeur zachtjes lila of perzikkleurige muren te brengen, of een gezellige kleur van gemoute melk?

Bovendien, zodat de kamer er niet te streng en officieel uitziet. U kunt de ontwerpmethode gebruiken: om één heldere accentmuur te maken, verliest dit moment nooit zijn relevantie.

Meisjes slaapkamer 2021: originele oplossingen

Het bestemmingsplan effect wint de laatste tijd aan populariteit, vooral in de meisjes slaapkamer 2021 mode.

Laat je niet meeslepen door overdreven “cartoonisme” in alles. Het kan het natuurlijke proces van het opgroeien vertragen. Er zullen wel een paar details zijn: een muur met 3D-behang, die een scène uit een feeënrijk en een groot poppenhuis, of een schilderachtig bed weergeeft.

Maar het is niet nodig om alle attributen van sprookjes en cartoons te verzamelen in één klein kind.

Zet indien mogelijk geen computers en TV in een meisjeskamer, het is nutteloos voor jonge kinderen. Als de geplande kamer niet voor één, maar voor twee meisjes is, is het een uitstekende manier om uit de situatie te komen met kleine afmetingen van de kamer.

Er zal nog steeds een stapelbed zijn. Het kan worden ingelijst in de vorm van een compositie van favoriete sprookjes.

Meisjes slaapkamer 2021: decor en accessoires

Laten we eens kijken naar modieuze manieren om meisjes slaapkamer 2021 af te werken.

Muren beter om het licht te verlaten. Zo bespaar je het gevoel van ruimte en zonlicht. Hang of rommel de ramen niet op. Genoeg om ze te voorzien van kleine Romeinse gordijnen van een aangename kleur.

Het is noodzakelijk om heel goed na te denken over kunstlicht. De lamp boven elk bed, aan het bureaublad, aan een spiegel en zelfs verlichting in kasten is verplicht.
Een kamer voor een meisje hoeft niet in roze kleuren gedaan te worden. Als de baby nog te klein is, kijk dan eens naar de neutrale lichtkleuren: gesmolten melk, melkachtige abrikoos, lichtroze, lichtblauw, lichtgeel.

Maak één wand helder: deze designoplossing is niet alleen grappig! De muur zal opvallen en je meisje zal hier haar favoriete speelgoed kunnen regelen.

Hoe stijl een meisjes slaapkamer

Er zijn veel manieren om het beddengoed in de slaapkamer aan te pakken, met name als het gaat om stapelbedden, maar het uiteindelijke doel is altijd om elk kind een vertegenwoordiging in de ruimte te geven. Mijn advies is om te streven naar samenhang, maar het is niet nodig om elk detail perfect op elkaar af te stemmen. Kies in plaats daarvan een element dat doorwerkt in beide bedden, of het nu gaat om een kleurenschema of een patroon.

Persoonlijk vind ik het heerlijk om verschillende dekbedden en dekbedovertrekken in elkaar te zetten, want het geeft elk kind al snel zijn eigen persoonlijke uitstraling. We div bedden en stapelbedden gestyled door de roze tinten aan elkaar te koppelen. Voor de lakens kozen we voor een polka dot patroon voor beide bedden, maar we speelden met de schaal en koppelden onze Nappiez hoeslaken set, die een fijn patroon heeft, en onze Day dream lakens van 100% katoen.

Meisjes Slaapkamer
Meisjes Slaapkamer

Als beide kinderen echt van een bepaald dekbedovertrek houden, verander dan de dingen met behulp van verschillende lakens en gooi kussens. Dit kan ook een nuttige benadering zijn om een gedeelde slaapkamer te stylen voor een jongen en een meisjes slaapkamer. In dit geval gebruik ik graag een neutraal dekbed of dekbedovertrek en breng ik de individuele persoonlijkheid binnen door middel van patroonlakens en kussens te gooien.

Meisjes Slaapkamer
Meisjes Slaapkamer

stylingbed voor een jongen en een meisje

Wat uw aanpak ook is. Het enige wat nodig is om het beddengoed in een gemeenschappelijke ruimte onder de knie te krijgen, is het samenvoegen van een set kleuren of patronen. Het vinden van een gemeenschappelijk element om door de hele bedding heen te dragen zal zorgen voor dat broodnodige gevoel van samenhang in de ruimte als geheel.

Happy Styling!

Post door Mirjam, Stylist van Las-lunas nederland Design Services Team. Ons Design Services team biedt gratis een-op-een ontwerpadvies, moodboards en ruimteplanning. Heeft u een kamer om te decoreren? Vraag gerust om advies info@las-lunas.nl

Meisjes Slaapkamer
Meisjes Slaapkamer

 

 

Las-lunas Boxsprings Matrassen Beddengoed