kinderbeddengoed voor alle leeftijden

kinderbeddengoed voor alle leeftijden

Stijlvol en leuk kinderbeddengoed voor alle leeftijden

Vanaf vandaag heeft las-lunas nederland ook kinderbeddengoed voor alle leeftijden. We zijn erg blij met deze aanvulling in ons assortiment. Als je onze geïnspireerde beddengoedpost voor volwassenen heeft gezien; we dachten dat het alleen maar eerlijk zou zijn om een soortgelijke post voor de kleintjes in je leven te maken, al was het maar om ze te stoppen met het stiekem in je bed te laten genieten van het nieuwe knapperige bedlinnen.

Tegenwoordig is er een ruime aanbod aan prachtige kinderbeddengoed. Zowel uw nostalgische gevoelens als hun verlangen naar iets leuks waarmee ze zich kunnen identificeren, zullen aanspreken.

Stoere piraten, Disney-prinsessen, neutrale dierendessins… Bij las-lunas vind je ze allemaal! In de webshop tref je een uitgebreide collectie dekbedovertrekken voor jongens en meisjes aan. Zo kun je kiezen voor jongens dekbedovertrekken met stoere legerdessins, voertuigen en bekende tv-helden. Voor meisjes is er een omvangrijk aanbod van hippe, stoere en elegante prints, waaronder hartjespatronen, uiltjesdessins en afbeeldingen van Disney-prinsessen. 

Dekbedovertrekken: van Disney tot Damai

In de diepte van het bos, verduisterd door de donkerste sluier van bramen, ligt een geheim kasteel. Onbewoond en lang verlaten, binnen deze muren bewaakt een oude denizen van een vervlogen wereld een schatkist. Het is daar dat de dapperste ridder zijn grootste stand van glorie zal maken tegen de slapende draak. Wat we beschrijven is geen epische filmfinale, maar het beddengoed van je kind.

Als je kijkt, is er een overvloed aan kinderbeddengoed getrimd met fantastische schepsels of handwerk uit de toekomst en gaan bonkers de aankoop van deze thema-items kan leuk zijn. Met dat gezegd hebbende, kan een beetje terughoudendheid nodig zijn voordat de slaapkamer van de junior eruit ziet als een slagveld vol met ruimteschepen, ridders en Tyrannosaurussen.

Keuze is enorm

Even pauzeren, we gaan nadenken over de anatomie van een bed. In het eenvoudigste geval zal het beddengoed van de kinderen bestaan uit een kussen en een koffer, een plat laken, een hoeslaken en een dekbed/knuffel. Misschien vergeet u één van deze stukken of voegt u er één toe.

Hoe je het ook maakt, er zijn ongeveer vijf stukken aan het bed van je kind en om het beddengoed te laten meegaan, zal het kiezen van een kleur gehemelte zorgen voor het maximale gebruik. Wanneer twee of drie van deze stukken schone patronen en kleuren zijn, dan kunnen de andere twee of drie een combinatie zijn van een pegasus die een regenboog springt.

Stoer of lief kinderbeddengoed voor alle leeftijden

Disney, Marvel Comics en HiT Entertainment (bekend van Bob de Bouwer, Brandweerman Sam en Thomas de Trein). Van de zelfstandige merken vallen Young Collection en Baby Best op. Beide labels verzorgen overtrekken met lieflijke dessins die helemaal in de kinderwereld passen. Verkrijgbaar in, Aqua, Blauw, Koraal, Groen, Linnen en Rood, deze lakens doen het goed om een kleurenschema op te stellen.

Aan de ene kant van het spectrum bieden deze vellen een heldere pop van kleur en aan de andere kant, de meer neutraal gekleurde Blauw en Linnen (Blauw is de bovenkant van de stapel en Linnen is de tweede naar beneden). De geometrische reeks van opzettelijk imperfecte vierkanten draagt alleen maar bij aan hun aantrekkingskracht en ze worden geproduceerd om op een tweelingbed of tot een koning te passen.

Welke thema kinderbeddengoed

De thema’s van deze kinderbeddengoed collecties zijn gebaseerd op het abstracte, een patroon in plaats van een prinses. Wanneer het beddengoed voor kinderen alleen uit zeemeerminnen en dinosaurussen bestaat, zullen ze waarschijnlijk uit de gratie raken. Echter, strepen, vaste stoffen en patronen zullen blijven bestaan.

Dit kinderbeddengoed heeft een vermogen om zich aan te passen aan veranderende stijlen en smaken die een ruimteschip helaas ontbeert. We suggereren niet dat je geen plezier hebt met de slaapkamer, in feite doen we het tegenovergestelde. Een collectie van kleuren en patronen zal een stijl creëren die de stress van een klein iemand die beslist dat hij niet langer van paarden houdt, zal verlichten.

Even terzijde, laten we het even hebben over schoonmaken, want kinderen gaan de boel vies maken. Gemak van het schoonmaken is een belangrijke factor om te overwegen en we hebben u gedekt. Kijk hier voor alle ins en outs van het verzorgen van fijn linnengoed. Een jong kind zal zeker een rommeltje zijn, maar dat betekent niet dat het kinderbeddengoed niet schoon gehouden kan worden.