Beddengoed snurk amsterdam

?wi=338463&ws=
Aanbieding!

Katoenen Dekbedovertrekken

Green Forest dekbedovertrek

34,98 

Katoenen Dekbedovertrekken

Palm Beach dekbedovertrek

64,95 

Katoenen Dekbedovertrekken

Twirre Cool Grey dekbedovertrek

54,95 
Aanbieding!

Kinderbeddengoed

Knight dekbedovertrek

48,97 

Katoenen Dekbedovertrekken

Daisy Dawn dekbedovertrek

64,95 

Katoenen Dekbedovertrekken

Tiles Pearl White dekbedovertrek

64,95 

Katoenen Dekbedovertrekken

Breton Bonsoir dekbedovertrek

64,95 

Dekbedovertrekken Kids

Lazy Panda dekbedovertrek

59,95 

 

Huidvriendelijk
Al onze producten zijn Oeko-Tex getest en gecertificeerd. Onze bedrukte katoenen producten zijn vrij van agressieve stoffen en chemicaliën. Geschikt voor alle huidtypen, tot aan babybilletjes toe.

Fair Trade
SNURK wordt gemaakt in Portugal, waar ze werken binnen de regels van de EU. We hebben nauw, persoonlijk contact met elke weverij, drukkerij en naai atelier. Vaste leveranciers en familiebedrijven met wie we al jaren samenwerken.

Waterbewust
Door te voldoen aan het ISO 14001 Environment Management System, verbruikt onze producent 30% minder water dan normaal. Zo houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk.

Minder Co2 Uitstoot
Doordat we alles binnen Europa produceren, hoeven onze producten niet de halve wereld over te vliegen of varen. Zo kunnen we onze Co2 uitstoot zo laag mogelijk houden.

Beddengoed snurk sale, Regelmatig houden we bij Snurk een Beddengoed snurk sale klik hier voor de sale aanbiedingen,

Snurk beddengoed kind, Tieners leiden een druk bestaan: school, vrienden, feestjes en noem het maar op. Een zacht en comfortabel bed is daarom uiterst belangrijk zodat zij toekomen aan hun welverdiende nachtrust. Met beddengoed snurk kind belanden zij binnen een paar tellen in dromenland.

Snurk beddengoed kind
Kleine snurkers worden groot, tijd voor nieuw dekbedovertrek voor jouw stoere tiener. Ga jij voor een neutrale streepjesprint, of fleur jij je kamer liever op met zomerse sferen zoals het palmbomen dekbedovertrek? De keuze is reuze wat betreft de vele verschillende printjes en kleuren, waardoor er voor iedere tiener het perfecte dekbedovertrek bij zit.

Al onze prints zijn bedrukt met een homemade fotoprint en worden met uiterste zorg geproduceerd. Zo kunnen we de beste kwaliteit voor tieners garanderen. Houd jouw stoere snurker van een warm en zacht dekbedovertrek? Ga dan voor een dekbedovertrek van flanel.

Door het geborstelde katoen zijn deze namelijk extra warm. Scoor je toch liever luchtiger beddengoed? Een katoenen dekbedovertrek is precies wat je zoekt. Dit koele materiaal ademt goed en zorgt ervoor dat tieners met een uitgerust gevoel wakker worden.

Mooie tienerdekbedovertrek prints
Speciaal voor alle tieners heeft SNURK dekbedovertrek met printjes die al wat volwassener, maar nog steeds erg speels zijn. Bovendien zijn de printjes tijdloos waardoor tieners jaren van dit beddengoed kunnen genieten.

Als jouw stoere snurker iets ouder is, klaar om het huis te verlaten, kan dit tiener dekbedovertrek gewoon mee verhuizen. Welke print spreekt jouw tiener het meeste aan? Met dit toffe palmboom dekbedovertrek krijgen ze iedere dag het gevoel dat ze wakker worden op een zonnig vakantie-eiland en wie wil dat nou niet?

Voor de volwassene slaper hebben we bij Snurk beddengoed natuurlijk ook volop keuze!

Bekijk een onze Palm Beach dekbedovertrek, Als je de zomer nog niet in je bol had, dan gebeurt het wel als je deze print op je bed legt. De bomen en bladeren zijn geprint op ademend beige biologisch katoen. Het ziet er zo realistisch en goed uit, we kunnen bijna de zachte, warme zomer bries voelen. Of liet je er eentje vliegen? Dekbedovertrek met fotoprint gemaakt van 100% biologisch katoen.

Of deze Pom Pom dekbedovertrek, Wist je dat we bijna alle Beddengoed SNURK prints zelf maken, van begin tot eind? Neem deze PomPom-print. Zelfs de wol die we gebruikten is met de hand geschilderd, om zo de juiste mix van kleuren te krijgen.

En we hebben opnieuw het handwerktalent van Twirre van Kraaijenoord ingeschakeld (zij is ook de dame achter onze gebreide wol print). Na al die moeite is het meer dan logisch om ze digitaal te printen op mooi, zacht katoen uit Portugal. Dekbedovertrek met fotoprint gemaakt van 100% biologisch katoen. Las-lunas online beddenwinkel