Elektrische boxsprings

Wie meer slaapcomfort wil ervaren dan is een elektrische boxspring helemaal iets voor jou. Je geniet met deze bedden van een heerlijk zacht, goed ondersteunend bed én je zit met één druk op de knop lekker rechtop om een boek te lezen of televisie te kijken.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: 1.499,00 €.Huidige prijs is: 999,00 €.
Aanbieding!

Elektrische boxsprings

Boxspring Relax elektrisch

Oorspronkelijke prijs was: 999,00 €.Huidige prijs is: 649,00 €.
Aanbieding!

Elektrische boxsprings

Boxspring Lord Elektrisch

Oorspronkelijke prijs was: 1.799,00 €.Huidige prijs is: 899,00 €.
Aanbieding!

Elektrische boxsprings

Elektrische Boxspring President

Oorspronkelijke prijs was: 1.799,00 €.Huidige prijs is: 1.399,00 €.
Aanbieding!

Elektrische boxsprings

Boxspring Master Elektrisch

Oorspronkelijke prijs was: 1.099,00 €.Huidige prijs is: 649,00 €.

Elektrische boxsprings

De elektrische boxspring is een heerlijk comfortabel bed. Daarnaast is deze handig in het gebruik, want je zit met één druk op de knop rechtop. Zo zit je meteen goed om lekker een filmpje te kijken of een boek te lezen! Las-lunas heeft een ruime keuze aan Boxsprings.

Elektrische boxspring bed: hier moet je op letten!

Een boxspring bed met elektrische verstelling is geschikt voor verschillende groepen mensen. Sommige mensen hebben problemen met liggen en opstaan en zijn daarom op zoek naar een bed dat hen ondersteunt bij het opstaan. Voor anderen is het medisch noodzakelijk dat zij slapen met hun bovenlichaam iets omhoog. En weer anderen genieten gewoon van de luxe van een elektrisch boxspringbed waarin zij comfortabel televisie kunnen kijken of een boek kunnen lezen – of gewoon met de benen omhoog kunnen ontspannen.

Boxspring bed – elektrisch in verschillende uitvoeringen

Online bieden wij u verschillende modellen aan, die sterk verschillen qua hoogte en hoofdeinde. Bij de iets hogere elektrische boxspring bedden bestaat de onderste box uit twee delen, waarbij het bovenste deel elektrisch kan worden versteld, terwijl het onderste frame altijd op de grond blijft staan. Hoewel de elektrische boxspring bedden online slechts met een beperkt aantal verschillende hoofdborden worden aangeboden, kan in principe elk bed met elk hoofdbord worden geproduceerd.

Als u een bepaald hoofdbord uit ons assortiment dat wij niet in elektrische uitvoering aanbieden, bijzonder mooi vindt, kunt u het individueel bij ons bestellen. Bel ons of stuur ons een e-mail. Bijna alle boxsprings kunt zelf samen stellen in elk gewenste kleur of materiaal.

Elektrische boxspring met krachtige motor

Om ervoor te zorgen dat de bedden ook bij een zwaar lichaamsgewicht perfect functioneren, zijn ze voorzien van een krachtige motor met 6.000 Newton. Ook inbegrepen is een matrasstopper voor het voeteneinde, alsmede een afstandsbediening, waarbij u de keuze hebt tussen een afstandsbediening met snoer en een draadloze afstandsbediening. Alle boxspring en bedden – elektrisch of niet-elektrisch – worden uiteraard volgens een hoge standaard vervaardigd en voorzien van de beste materialen.

Elk bed heeft een puntelastische tonvormige pocketveren kern in de onderste box en in de matras. Bovendien kunt u voor de topper kiezen tussen koudschuim, visco en klimaatlatex. Om beide zijden van een tweepersoonsbed verschillend van elkaar te kunnen verstellen, wordt de topper aan de boven- en onderkant ingesneden split topper.

Elektrische boxspring zelf samenstellen

Door de vele keuzemogelijkheden kan je eenvoudig je eigen elektrische boxspring samenstellen die voldoet aan jouw wensen. Bij las-lunas kun je een elektrische boxspring in diverse maten samenstellen. Enkele populaire maten zijn de boxspring 160×200, boxspring 180×200 en de boxspring 200×200.

Bij alle modellen met elektrische bediening komt een passende matras!

 

Elektrische boxsprings las-lunas.nl