dekbedden

Donzen Dekbed

dons
dekbedden

Synthetisch Dekbed

Synthetisch
dekbedden

4 Seizoenen Dekbed

4 Seizoenen
1720555

Alle aanbiedingen

sale
-30%
223,30 
-30%
-30%
-30%
-20%
79,00 
-21%
152,00 
-10%
89,00 
-29%
49,00 
-30%
118,30 
-30%
154,00 
-30%
111,30 
-30%
378,00 
-30%
451,50 
-30%
69,30 
-30%
34,30 
-30%
41,30 
-30%
126,00 
-30%
77,00 
-30%
125,30 
-30%
48,30 
-30%
76,30 
-30%
181,30 

Dekbedden online bij las-lunas

Dekbedden zijn onder te verdelen in twee basissoorten: Een enkel of een vier seizoenen dekbed. Een enkel dekbed bestaat uit één laag en is het hele jaar door prima te gebruiken dankzij de goede isolatie.

Een 4 seizoenen dekbed bestaat uit twee aparte delen: een deel voor in de zomer en een deel voor in de wintermaanden.

 las-lunas neemt even in het kort de voor en nadelen van een dekbed door.

Tegenwoordig is een goede dekbed die je tegen de kou isoleert genoeg, bijna onmisbaar. Het vermijden van de vele lagen die we vroeger in ons bed legden.
De vullingen van het dekbed hebben het voordeel zeer licht te zijn en dankzij deze vullingen kan de slaper zich tijdens de nacht comfortabel bewegen zonder zich opgesloten te voelen.

Een van de beste dekbedvullingen die wij in onze uitgebreide online catalogus aanbieden zijn de Dixxius dekbeden, die een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding bieden.

Voordelen van dekbeden

De dekbedden zijn de essentiële aanvullingen van de dekbedovertrekken tijdens de winter of zomer. Zij laten u toe de graad van warmte die u nodig hebt te kiezen door te kiezen voor meer of minder dichtheid in het grammage.

De vullingen van het dekbed isoleren perfect tegen de lucht en de koude, maar zijn tegelijkertijd zeer goed ademend, wat een goede ventilatie en verluchting van de stoffen bevordert. Het ademend vermogen wordt ook gewaardeerd omdat het de temperatuur in het bed regelt, de opeenhoping van warmte afkoelt en voorkomt dat vocht en zweet dat wij tijdens de slaap afgeven, in de weefsels doordringt.

Bovendien hebben sommige dekbedden een hypoallergene behandeling die het verschijnen van schimmels, bacteriën en mijten voorkomt.

Bij las-lunas weten we dat naast de prijs ook de kwaliteit erg belangrijk is, daarom vertrouwen we op fabrikanten die gespecialiseerd zijn in rust en welzijn, zoals Dixxius, Cinderella of Silvana, die altijd innoveren in stoffen die de maximale kwaliteit en comfort bieden in hun artikelen.

De beste dekbedvulling volgens onze klanten

Als u op zoek bent naar de beste dekbed voor de koude winternachten, dan brengen wij u hier de door onze klanten meest gewaardeerde in onze online winkel las-lunas.

Dixxius Premium Dons Winter Dekbed is gevuld met 100% Siberische ganzendons.

Premium kwaliteit voor zijn comfort, vochtverdamping en thermische isolatie. Een perfecte combinatie van katoenen stof en 98% vulling van veren en ganzen dons. Dit zijn de voornaamste kenmerken

  • Het is licht en luchtig.
  • Perfecte warmte-isolatie.
  • 100% ecologisch en natuurlijk product.
  • Heel praktisch. Maak je bed op met minimale inspanning.
  • Duurzaam door zijn weerstand en gemakkelijke bewaring.
  • De vullingen hebben geen hypoallergene eigenschappen. Perfect voor mensen met een allergie.
  • Ook Dixxius en cinderella dekbeden mag u niet missen, ook zij behoren tot de best gewaardeerde.

Een dekbed voor iedereen

Las-lunas heeft een ruim aanbod aan dekbedden al vanaf 34,- euro heeft u een goed dekbed. Via onze filters kunt u kiezen hoeveel u wilt uitgeven om het model te kiezen dat het beste bij uw behoeften past.

Heeft u een goedkope dekbed nodig voor dat logeerbed dat u normaal niet gebruikt, voor een tweede huis, of om als tweede vulling te gebruiken, bij las-lunas kunt u kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden. Besparen op prijs betekent niet dat u kwaliteit verliest, in onze online winkel bieden wij u uitstekende waar voor uw geld, zodat u kunt rusten zoals u dat verdient. Koop uw dekbed goedkoop in uw vertrouwde online winkel.

Als u op zoek bent om uw dekbed te voltooien, kunt u in onze online winkel goedkope dekbedovertrekken vinden om uw aankoop aan te vullen en een andere look aan de kamer te geven. Daarnaast vindt u ook een ruime keuze aan goedkope dekbedovertrekken waarmee u uw kinderenals nooit tevoren kunt instoppen.

Kids Dekbedden

Selectie van dekbedvullingen speciaal ontworpen voor kinderen vanwege hun lichtheid, zachtheid, hygiëne en weerstand. Ze hebben anti-mijt en anti-allergie behandelingen.

Bovendien is het bij de dekbedden niet nodig om lakens te gebruiken, het is voldoende om alleen de overtrek te gebruiken, die in vele kleuren en met verschillende prints wordt vervaardigd, waardoor u het ontwerp kunt vernieuwen en toch het dekbed in perfecte staat kunt houden.

Soorten dekbedden voor kinderen:
Kinderdekbedden

Om te beginnen kunnen de vullingen van dekbedden, afhankelijk van hun samenstelling, van tweeërlei aard zijn:

Natuurlijke dekbedden. Dit type dekbedvulling is samengesteld uit veren en dons. Het zijn dekbedden die het lichte gewicht van veren combineren met de zachtheid en thermoregulatie van dons. Zij bieden ook een goed ademend vermogen voor de huid en veel comfort.
Synthetische dekbedden. Dekbedden gevuld met vezels met een textuur en dichtheid die lijken op die van dons. Bovendien kunnen dekbedden met synthetische vullingen gemaakt zijn van gesiliconiseerde holle vezels of microvezels. Al deze bestanddelen zijn ideaal voor mensen met een allergie, vooral kinderen, omdat ze hypoallergeen zijn.

Redenen om te kiezen voor een synthetische dekbedvulling voor kinderen:
Onze aanbeveling, voor de allerkleinsten, is te kiezen voor een synthetische dekbedvulling (fiber), om verschillende redenen:

Onderhoud.

Wij weten allemaal dat kinderen gemakkelijker dingen vuil maken dan volwassenen en, hoewel natuurlijke dekbedden kunnen worden gewassen, kunnen zij niet zo vaak worden gewassen als synthetische dekbedden. Bovendien zijn synthetische dekbedden veel gemakkelijker te onderhouden dan natuurlijke dekbedden, die altijd kwetsbaarder zijn.
Weerstand en duurzaamheid. Als we het hebben over weerstand en duurzaamheid, zijn synthetische dekbedden bestendiger en veel minder kwetsbaar dan natuurlijke dekbedden. Daarom zijn ze ideaal voor kinderbedden.
Prijs. De kleintjes in huis zorgen veel minder voor de dingen dan volwassenen. Bovendien is de investering in een natuurlijk dekbed veel hoger dan in een synthetisch dekbed.
Vermijd allergieën. Met allergiepatiënten in het achterhoofd, zijn natuurlijke dekbedden niet geschikt voor mensen met een dierenallergie.

Welke maat dekbedvulling te kiezen
De grootte van dekbedden voor kinderen is afhankelijk van de grootte van hun bed:

Als het 80 of 90 cm breed en 190/200 lang is, moet de vulling 150×220 zijn.
Als de matras 105 cm breed en 190/200 cm lang is, zal de vulling 180×220 moeten zijn.
Als het groter is, 135 cm breed en 190/200 cm lang, is de ideale afmeting 220×220.
Er zal altijd een dekbed overblijven aan de zijkanten en de boven- en onderkant van het bed. Op die manier is het resultaat esthetischer en blijven ze bedekt, zelfs als ze ’s nachts bewegen.

Dekbedden aanbevolen voor kinderen
Bij las-lunas vindt u een grote verscheidenheid aan dekbedden voor de allerkleinsten in huis. Wij bevelen u enkele modellen aan:

Kinderdekbedden

– Dekbedovertrek Mediterraneo Colors van Icelands: deze vulling is verkrijgbaar in twee gewichten, 350 gr/m2 of 400 gr/m2, zodat u de ene of de andere vulling kunt gebruiken, afhankelijk van de temperatuur van uw verblijfplaats. De IceFill® 3D holle siliconenvezelvulling is zeer ademend en van hoge kwaliteit, en heeft een groot verwarmend vermogen zonder transpiratie te veroorzaken. Het is omkeerbaar en verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren.

– Colours Duvet Filler 300 gr/m2: dit tweekleurige dekbed met gesiliconiseerde holle vezel voelt zeer zacht aan en bevordert tegelijkertijd een goede thermoregulatie. De ecolofil-vezel is hypoallergeen, waardoor de ontwikkeling van mijten en schimmels wordt voorkomen en het risico van allergieën wordt geminimaliseerd. U kunt het kopen in de volgende kleuren: linnen/grijs, lichtblauw/donkerblauw, lichtgrijs/donkergrijs, paars/mauve, turquoise/pistache.

– Dustmite Duvet: dit is een dekbed met 100% natuurlijke katoenen stof, en gevuld met anti-stofmijt, anti-bacteriële en anti-schimmel Dacron® gesiliconiseerde holle vezel. Het is verkrijgbaar in de gewichten 400, 250, 100 en kit (250+100) grs/m2.

Bij las-lunas vindt u een grote verscheidenheid aan kinderdekbedden, van alle prijzen en kenmerken. Neem contact met ons op als u persoonlijk advies nodig heeft om de beste vulling te kiezen.

Las-lunas heeft alles voor een heerlijke nachtrust, Hoeslakens, hoofdkussens, bedden,boxsprings en alle soorten beddengoed.