Online hoofdkussen kopen!

Een hoofdkussen is één van de belangrijkste elementen van je bed. Het zorgt voor voldoende ondersteuning en ventilatie. Een goed kussen voorkomt nek- en rugklachten.

hoofdkussen

Bent u op zoek naar een nieuw hoofdkussen? Bij las-lunas vindt u precies wat u nodig heeft.

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en gemoedstoestand. Naast een bed, matras en comfortabel dekbed, speelt het hoofdkussen een even cruciale rol. Een kwalitatief slaapkussen draagt bij aan een optimale slaapervaring.

Online een kussen aanschaffen

Niets is comfortabeler dan na een lange dag je hoofd te laten rusten op een zacht, donzig kussen. Daarom hebben wij voor u een ruim assortiment dromerige hoofd kussens.

Of het nu gaat om slapen op je zij of op je rug, we hebben precies wat je nodig hebt. Onze kussens gevuld met veren zijn zacht en toch stevig, de kussens gevuld met synthetische materialen zijn heerlijk pluizig en de kussens gevuld met traagschuim bieden een op maat gemaakte slaapervaring.

Waarom is een kwalitatief hoofdkussen zo essentieel?

Het bescheiden slaapkussen staat zonder twijfel in de top tien van de meest gewaardeerde en gebruikte creaties in de geschiedenis van de mensheid. Een goede nachtrust wordt sterk beïnvloed door hoofdkussens, die zorgen voor een juiste houding, een correcte uitlijning van de wervelkolom en de nek, en een optimaal lichamelijk welzijn.

Las-lunas.nl heeft een ruim assortiment van hoogwaardige hoofd kussens in diverse varianten, afmetingen en structuren, voor betaalbare prijzen. Of u nu kiest voor traditionele donzen vulling, latex, gelconstructie of traagschuim kussens, bij ons vindt u gegarandeerd het perfecte slaapkussen dat past bij uw individuele slaapsituatie.

De juiste keuze maken bij het selecteren van een kussen

Als je steeds stijf, moe en pijnlijk wakker wordt, kan dat te wijten zijn aan iets simpels als slapen op het verkeerde kussen. Net zoals de juiste matras cruciaal is voor een goede nachtrust, is de keuze van het juiste hoofd kussen voor uw matras ook een belangrijke factor voor de slaapkwaliteit.

De combinatie van deze twee essentiële elementen zorgt ervoor dat uw nek en wervelkolom goed worden ondersteund en uitgelijnd tijdens het slapen, wat resulteert in een betere kwaliteit van uw nachtrust. Daarentegen kan het gebruik van een verkeerd kussen leiden tot rugpijn, wervelkolomproblemen en zelfs hoofdpijn.

Om de juiste keuze te maken voor een hoofdkussen om in bed te gebruiken, delen slaapexperts de volgende richtlijnen mee:

 • Voor mensen die op hun rug slapen, worden dunne, platte kussens aanbevolen die de natuurlijke kromming van de nek comfortabel ondersteunen. Sommige rugslapers vinden wigkussens ook goed werken.
 • Voor mensen die op hun zij slapen zijn contourkussens of anatomische kussens aan te bevelen die de nek en rug stevig ondersteunen en goed uitlijnen. Het plaatsen van een kussen tussen de benen kan ook helpen om de wervelkolom goed uit te lijnen voor mensen die zijslapers zijn.
 • Slapen op de buik vereist weinig ondersteuning van het hoofd, dus een dun kussen dat voorkomt dat het hoofd te hoog komt te liggen is aan te raden. Sommige buikslapers leggen ook een kussen onder hun buik om de pijn in de onderrug te verlichten.
 • Tips bij het winkelen voor hoofdkussens
  Een slaapkussen moet zowel comfortabel als flexibel zijn. Er zijn echter nog andere factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van een slaapkussen.

Het is belangrijk voor mensen met een allergie om ervoor te zorgen dat het nieuwe kussen geen stoffen bevat die allergische reacties kunnen veroorzaken. Onze deskundige slaapadviseurs bij las lunas kunnen u graag adviseren over de materialen die worden gebruikt in verschillende merken en stijlen van kussens. Het is verstandig om te overwegen een hypoallergeen slaap kussen aan te schaffen voor extra zekerheid.

Als u last heeft van slaapapneu, is het cruciaal om een slaapkussen te selecteren dat het slapen op de zij bevordert en de kin optilt om de luchtwegen open te houden. Een alternatief om te overwegen zijn de voorgevormde Tempur kussens die beschikbaar zijn op las lunas.nl.

Mensen die ‘s nachts transpireren en onrustig wakker worden vanwege een te warme slaapomgeving, zullen de verkoelende eigenschappen van kussens zoals het Cooling Pillow of bamboo kussens waarderen. Daarnaast zijn de Silvana kussens ook de moeite waard om te overwegen, aangezien ze voor elk slaapprobleem een oplossing bieden.

Kussens geschikt voor elke slaappositie.

Rug- of zijslapers die rug-, nek- en schouderpijn ervaren, kunnen profiteren van het ergonomisch ontworpen Mline kussen. Bij las-lunas.nl is er ook een luxueus bed kussen beschikbaar in hun uitgebreide assortiment, dat de wervelkolom op de juiste manier ondersteunt en daarnaast contourvorming biedt en verkoelend comfort met gel in het Deluxe hoofd kussen.

Een verscheidenheid aan slaapkussens wordt gepresenteerd.

 1. veren hoofdkussen
 2. kapok kussen
 3. hoofdkussen van traagschuim
 4. donzen hoofdkussen
 5. stevig kussen
 6. zacht kussen
 7. bamboe kussen

Bij las-lunas.nl erkennen we de essentie van een hoogwaardig kussen voor een optimale nachtrust.

Wat is een goed hoofd kussen?

Kussens met traagschuim, latex en dons en veren. Deze kussens zorgen voor een goede ondersteuning, comfort en duurzaamheid. Daarnaast raden we kussens aan met een hoog ademend vermogen om oververhitting tijdens het slapen te voorkomen.

Hoofdkussen