Hoofdkussen

?wi=338463&ws=

Online hoofdkussen kopen!

Een hoofdkussen is één van de belangrijkste elementen van je bed. Het zorgt voor voldoende ondersteuning en ventilatie. Een goed kussen voorkomt nek- en rugklachten.

hoofdkussen

 

Hoofdkussen kopen? U vindt het bij las-lunas

Goed slapen is heel belangrijk voor uw gezondheid en uw humeur. Natuurlijk heeft u een bed nodig, een matras en een lekker dekbed. Maar het hoofdkussen is minstens zo belangrijk. Want een goede hoofdkussen draagt bij aan een goede nachtrust.

Hoofdkussen kopen online

Niets is comfortabeler dan na een lange dag je hoofd te laten rusten op een zacht, donzig kussen. Daarom hebben wij voor u een ruim assortiment dromerige hoofdkussens.

Of u nu zijslaper of rugslaper bent, wij hebben iets wat aan al uw wensen voldoet. Onze met veren gevulde kussens zijn superzacht en stevig, met synthetische stoffen gevulde kussens zijn pluche, en met traagschuim gevulde kussens geven u een slaapervaring op maat.

Waarom zo belangrijk een goede hoofdkussen.

Onder de meest gewaardeerde en gebruikte creaties in de geschiedenis van de mensheid, staat het nederige slaapkussen zeker in de top tien. Hoofdkussens spelen een zeer belangrijke rol bij een goede nachtrust en helpen bij een goede houding, een goede uitlijning van de wervelkolom en de nek en een goed lichamelijk welzijn.

Las-lunas.nl biedt een uitgebreide lijn van hoge kwaliteit hoofdkussens in verschillende soorten, maten en texturen tegen prijzen die in vrijwel elk budget passen. Van traditionele donzen vullingen tot latex, gelconstructie en traagschuim kussens, vindt u een slaapkussen dat geschikt is voor uw unieke slaap situatie.

Het kiezen van het juiste kussen 

Als je steeds stijf, moe en pijnlijk wakker wordt, kan dat te wijten zijn aan iets simpels als slapen op het verkeerde kussen. Net zoals de juiste matras cruciaal is voor een goede nachtrust, is de keuze van het juiste hoofdkussen voor uw matras ook een belangrijke factor voor de slaapkwaliteit.

Samen zorgen deze twee belangrijke slaapcomponenten voor een goede ondersteuning en uitlijning van de nek en wervelkolom, wat de kwaliteit van uw nachtrust ten goede komt. Slapen op het verkeerde kussen kan echter leiden tot rugpijn, problemen met de wervelkolom en zelfs hoofdpijn.

Om u te helpen het juiste hoofdkussen voor in bed te kiezen, bieden slaapexperts de volgende richtlijnen aan:

  • Voor mensen die op hun rug slapen, worden dunne, platte kussens aanbevolen die de natuurlijke kromming van de nek comfortabel ondersteunen. Sommige rugslapers vinden wigkussens ook goed werken.
  • Voor mensen die op hun zij slapen zijn contourkussens of anatomische kussens aan te bevelen die de nek en rug stevig ondersteunen en goed uitlijnen. Het plaatsen van een kussen tussen de benen kan ook helpen om de wervelkolom goed uit te lijnen voor mensen die zijslapers zijn.
  • Slapen op de buik vereist weinig ondersteuning van het hoofd, dus een dun kussen dat voorkomt dat het hoofd te hoog komt te liggen is aan te raden. Sommige buikslapers leggen ook een kussen onder hun buik om de pijn in de onderrug te verlichten.
  • Tips bij het winkelen voor hoofdkussens
    Een slaapkussen moet zowel comfortabel als flexibel zijn. Er zijn echter nog andere factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van een slaapkussen.

Mensen met een allergie moeten er zeker van zijn dat het nieuwe kussen vrij is van stoffen die allergische reacties veroorzaken. Eén van de deskundige slaapadviseurs van las-lunas zal u graag advies geven over de materialen die gebruikt worden in de verschillende kussenmerken en -stijlen. Overweeg voor de zekerheid de aanschaf van een hypoallergeen hoofdkussen.

Voor mensen die lijden aan slaapapneu is het belangrijk om een slaapkussen te kiezen dat zijslapen aanmoedigt en de kin optilt om de ademwegen open te houden. U kunt ook een van de voorgevormde Tempur  hoofdkussens overwegen die te koop zijn bij las-lunas.nl.

Mensen die “warm” slapen en ‘s nachts zwetend en onrustig wakker worden, zullen een verkoelend kussen, zoals het Cooling Pillow of bamboo hoofdkussens, op prijs stellen. Een ander rustgevend slaapkussen om te overwegen zijn de Silvana hoofdkussens die hebben voor elk probleem een oplossing.

Een kussen voor iedere slaaphouding 

Rug- of zijslapers die last hebben van rug-, nek- en schouderpijn kunnen het ergonomisch ontworpen van Mline gebruiken. Een ander luxe bedkussen in las-lunas.nl uitgebreide inventaris dat de juiste ondersteuning van de wervelkolom biedt met het extra voordeel van contourvorming, gel verkoelend comfort Deluxe hoofdkussen.

Bij las-lunas.nl begrijpen we het belang van een kwaliteitskussen voor een goede nachtrust.

 

 

hoofdkussen
hoofdkussen aanbieding