8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN

8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN

8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN DIE JE DE “COOLE” MOEDER ZULLEN MAKEN

8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN DIE JE DE “COOLE” MOEDER ZULLEN MAKEN. Niemand wil een gewone moeder of vader zijn… iedereen wil de “coole” vader of moeder zijn en het kan een uitdaging zijn om je kinderen te geven wat ze willen terwijl ze het toch stijlvol houden. We hebben 8 jongensslaapkamer-ideeën in elkaar gezet die je zeker in “cool” mamma of vader status zullen houden.

8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN

1 Gericht op plezier

Jongens zullen jongens zijn. En de beste manier om ervoor te zorgen dat uw jongen van zijn ruimte houd. Is om de kamer rond zijn plezier te bouwen. Een echt geweldige manier om dit te doen is om toe te voegen in het onverwachte!

We houden van het idee om in een rotswand toe te voegen als een manier om bij zijn bovenste bed te komen. Of gewoon als een accentmuur. Als een rotswand niet jouw ding is, kun je altijd nog een touwmuur of een touw aan het plafond hangen dat hij ook kan gebruiken om bij zijn bed te komen! Beide opties nemen geen extra ruimte in beslag en het geeft je jongen een kamer die niet zoals iedereen is.

Als je op zoek bent naar iets minder dramatisch, is een mini-basketbal hoepel altijd een leuke manier om wat extra plezier in de kamer te brengen.

8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEEN11
8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN

2 Jongens camping kamer!

Is de natuur iets waar je kleintje van houdt? Breng het buitenleven naar binnen met een kamer rond een camping! Het kan zo eenvoudig zijn om een paar lantaarns toe te voegen en wat houtelementen in te brengen. Om de look te krijgen die het plezier van kamperen nabootst. Voeg een tentdak boven het bed en een paar sterren aan het plafond toe om de kamer echt het gevoel te geven dat hij buiten is.

8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN
8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN

3 Kamer vol helden.

Dress-up spelen is niet alleen voor meisjes… jongens houden ook van dress-up spelen! Laat je kleine jongen zijn favoriete personages en helden tot leven brengen. Met een hoekje gewijd aan al zijn beste kostuums. Het is de perfecte manier om de chaos georganiseerd te houden en alles wat hij nodig heeft zal op één plek zijn. En de vrienden van je zoon zullen de kostuumhoek ook geweldig vinden voor speelafspraken!

Om de look te creëren, voegt u eenvoudigweg een schapruimte met haken, een schapruimte met georganiseerde manden of een combinatie van beide toe. U kunt eenvoudig de haken uitspreiden en een leuk bordje toevoegen dat aangeeft dat dit zijn kostuumhoekje is. Ook dekbedovertrekken met alle helden van de wereld.

8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN
8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN

4 LEGO-JONGENS SLAAPKAMER

Is uw zoon het creatieve type? Zijn eigen lego-muur met een lego-themakamer is het perfecte creatiestation. Hij kan zijn ruimte zo vaak als hij wil veranderen en het is geweldig voor kamers die als speelkamer moeten dienen. Maak het eenvoudig te organiseren en gemakkelijk voor hem om schoon te houden door het toevoegen van verschillende manden voor elk gekleurd lego. Hij zal het geweldig vinden hoe makkelijk het is om de ontwerpen te maken en je zult het geweldig vinden dat het opruimen een uitdaging is die leuk kan zijn voor hem!

8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN
8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN

5 AVONTUUR IS DAARBUITEN

Eindelijk, er is altijd iets te ontdekken! Diverse Thema’s die de slaapkamer van je jongen in een klap veranderen. Bijvoorbeeld alles rond een safari of jungle voor een avontuur dat nooit eindigt. Voeg dierenprints toe aan de muur, leuke, op de jungle geïnspireerde planten en boeken rond zijn favoriete dieren. Voeg een accentkleed toe dat de ruimte met elkaar verbindt, samen met een luifel over het bed om echt de look te krijgen. Maak de kamer af met een aantal oversized opgezette safaridieren en hij krijgt een echte Afrikaanse binnenjungle!

8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEEN
8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN

6 ZOLDERKAMER VOOR JONGENS

Een andere geweldige optie voor een jongensslaapkamer is om het bed op te hogen! Dit is een geweldige optie voor het creëren van meer ruimte of als je meer dan één jongen hebt die een kamer deelt. Voor kleine kamers is het mogelijk om een bed op zolder te plaatsen, zodat de kamer van uw zoon ook als speelkamer kan dienen, als dat nog niet het geval is. U kunt uw huis en hem meer ruimte geven om te groeien.

U kunt de loft ook gebruiken als speelruimte met het bed eronder. Maak er een geheime schuilplaats van met spelletjes, boeken en al zijn favoriete speelgoed.

8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEEN1
8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN

7 WERELDACCENTMUUR

Een ander geweldig idee, of je zoon nu een peuter is of in zijn tienerjaren, is een buiten deze wereldse accentmuur. Hij zal in staat zijn om ze door alle stadia van het opgroeien te dragen. Stel je een melkwegmuur voor of een kaart van de wereldmuur!

Accent muren zijn iets waar je echt wat plezier mee kunt hebben. En is gemakkelijk te verwijderen. Als je behang gebruikt hoef je je nooit zorgen te maken als ze besluiten om dingen te veranderen als ze ouder worden.

8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEEN2
8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN

8 Schommel kamer

Het gaat allemaal om het verrassingselement en het toevoegen van een schommel aan de slaapkamer van je jongen. Het is een leuke manier om je coole mamma of pappa status te verdienen. Bijvoorbeeld, schommels komen in veel verschillende vormen en je zou zelfs een leuke kleine leeshoek van maken. Een schommel bouwen die een comfortabele plek voor hem zal zijn om in zijn favoriete boeken te duiken. Hij zal van je houden voor deze geweldige toevoeging aan zijn ruimte!

8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEEN5
8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN

DIT WAREN 8 JONGENS SLAAPKAMER IDEEËN

Wij van las-lunas hoopen dat u genoeg ideeën heb op gedaan, Veel plezier.

 

Las-lunas heeft alles voor jou slaapkamer