Woonaccessoires

Woonaccessoires

Accessoires

Poef Paradiso

500,00 

Accessoires

Voetenbank Savanna

225,00 
95,00 

Accessoires

Voetenbank Paradiso

475,00 

Planten

Boemen en planten, in een oogwenk, transformeert uw woonkamer tot een aangename omgeving en creërrt u een sfeer met natuurlijke elementen.

New collection available now!

planten shoppen

woonaccessoires

Mega sale starts today!

Sale Shop now

woonaccessoires

Maak je interieur compleet met de mooiste woonaccessoires.

woonaccessoires kunnen je hele huis opvrolijken, ze kunnen net even dat extraatje geven aan je woning. maar naar wat voor woonaccessoire ben je opzoek? als je de kale muur wat wilt opfleuren, kies dan voor een wandkleed, een memobord of mooie fotolijsten. wil je van de kamer een geheel maken? kies dan voor een mooi vloerkleed.

De huizen die het verschil maken zijn die met details en persoonlijke accenten, en wat is er persoonlijker dan een foto? Decoreren met onze favoriete herinneringen is een mooie manier om ons huis te vullen met vreugde en goede gevoelens. Foto’s van reizen, geliefden of elke andere afbeelding die we leuk vinden, hebben gewoon een van onze mooie fotolijsten nodig om ze in de verf te zetten en aan de muur of op een plank te hangen.

Kies de stijl die u verkiest, min of meer eenvoudig, en combineer ze met kaarsen en decoratieve figuren voor een gezelliger stijl, en creëer zo een unieke sfeer. Ontdek ook de uitgebreide collectie van centrepieces om op elk oppervlak te plaatsen en elegantie en onderscheid toe te voegen. Tot slot kunt u de inrichting van uw huis afmaken met spiegels, die de ruimte ook ruimer maken en het licht versterken. Rond, groot, klein, goudkleurig, natuurlijk, minimalistisch… Je zult het moeilijk vinden om er maar één te kiezen!

KLEUR UW HUIS MET KUNSTBLOEMEN

Een van de meest kleurrijke en frisse decoratieve oplossingen voor uw huis zijn kunstbloemen en -planten. U kunt er een natuurlijk tintje mee geven aan elke ruimte in uw huis en het beste is dat ze eeuwig meegaan zonder dat u ze water hoeft te geven of u er zorgen over hoeft te maken, u hoeft ze alleen maar af te stoffen om ze in goede conditie te houden. Kunstbloemen zijn ideaal om kleur te geven door ze in kleine vaasjes te zetten in verschillende hoeken van elke kamer: de slaapkamer, de badkamer en zelfs de keuken. Kies uw favoriete kleurencombinaties en patronen om uw huis een vleugje zoetheid te geven.

Als u ze combineert met vazen en potten om uw compositie compleet te maken, geeft u elke kamer een heel origineel tintje. Ontdek het ruime assortiment vazen en laat u verrassen door de grote verscheidenheid. Voeg een rustiek tintje toe met decoratieve manden die u kunt gebruiken voor planten, tijdschriften of dekens, u kiest! Wil je nog meer magie? Mis onze lichtslingers niet, u zult ze zowel binnen als buiten prachtig vinden. Kies de vorm en de tint van de lichtjes, en laat ze stralen!

GEEF EEN NIEUWE SFEER AAN ELKE KAMER MET TEXTIEL DECORATIE

Textiele inrichtingsstukken helpen altijd om warmte en comfort in huis te brengen, en voegen natuurlijk ook stijl en persoonlijkheid toe. Kussens, bijvoorbeeld, maken zowel de bank als het bed nog comfortabeler. Vierkant, rond, rechthoekig, met bloemen, geometrische prints, effen… Er zijn tal van verschillende ontwerpen om uw eigen persoonlijke stijllandschap te creëren. Tapijten zijn perfect om de vloer aan te kleden en hem de warmte te geven die we in de winter wensen. Met gordijnen bereiken we niet alleen de intimiteit die we zoeken, maar versieren we ook de kamer.

U kunt kiezen voor effen en eenvoudig als de kamer al genoeg versierd is of voor gordijnen met een grote persoonlijkheid waarop u de aandacht kunt vestigen: bloemen, prints, strepen… Ontdek al onze modellen en bekijk ook de rolgordijnen, een perfect alternatief voor de gebruikelijke gordijnen. Maar als u uw huis met persoonlijkheid wilt vullen, ga dan voor de decoratiefavoriet van de laatste seizoenen, behangpapier, dat pure trend is. U kunt een hele kamer behangen met iets discreets of slechts één muur aankleden met een behang met veel persoonlijkheid, speel met alle opties en laat u van uw meest creatieve kant zien!

woonaccessoires als cadeau

Woonaccessoires is ook leuk om als cadeau te geven. met een klein gebaar kan je iemand al heel blij maken. je zou bijvoorbeeld een mooie fotolijst kunnen geven met daarin een foto met een leuke herinnering, een mooie vaas met een prachtige bos bloemen of een heerlijke zachte deken voor de koude dagen.

Woonaccessoires