OVER LAS-LUNAS 123

Home / OVER LAS-LUNAS

OVER LAS-LUNAS

Over las-lunas de online beddenspecialist. Het assortiment van las-lunas.nl omvat boxsprings, matrassen, bedden en een groot aantal artikelen die bijdragen aan een aangenaam slaapklimaat. Zoals beddengoed ruime keuze aan dekbedovertrekken en hoeslakens. Bij het samenstellen van ons assortiment hechten wij veel waarde aan producten die zich kenmerken door waardevolle materialen en een zeer hoge kwaliteit van afwerking. Het is voor ons vanzelfsprekend om elk artikel zorgvuldig te controleren. Daarbij letten we er vooral op dat onze hoge eisen voor een uitstekende prijs-prestatieverhouding volledig worden vervuld.

 

Las-lunas.nl is een online beddengoedzaak in Nederland en België. Ons assortiment omvat alle grote topmerken beddengoed voor baby’s & kleuters, kinderen en volwassenen. In onze webshop kunt u overzichtelijk en makkelijk zoeken naar kwaliteits dekbedovertrekken voor ieder budget en voor iedere leeftijd. Uw nieuwe beddengoed wordt veilig en snel bij u thuis afgeleverd. Naast de grote topmerken is las-lunas ook met een ruime keuze aan boxsprings, matrassen, toppers en bedden. Laat je inspireren door onze persoonlijk uitgezochte designs en prints. Heerlijk kwaliteits beddengoed om in weg te dromen, zodat u goed uitgeslapen klaar bent voor een nieuwe dag..

 

over las-lunas

Eersteklas producten tegen eerlijke prijzen

Bij las-lunas hechten wij er geen belang aan om u grote merken te presenteren die meer betalen voor het imago dan voor de kwaliteit: Voor ons is het alleen het product dat telt. Het is heel goed mogelijk dat u het ene of het andere artikel uit ons assortiment al in een stationaire meubelzaak bent tegengekomen: onze producten worden door gerenommeerde Nederlandse en Duitse bedrijven vervaardigd.

Bij de selectie van onze fabrikanten letten we vooral op een extreem hoge productkwaliteit. Onze ervaring is dat een dergelijke kwaliteit alleen kan worden bereikt door een zeer groot deel van het handwerk met de ondersteuning van de modernste machines volgens de hoogste technische normen. Voor veel artikelen kunnen we ze in speciale maten of andere variaties aanbieden, omdat ze in een enkele productie worden vervaardigd.

Zo kunnen wij een boxspring of een matras in elke gewenste maat aan bieden.

Waar mogelijk streven we naar samenwerking met bedrijven die hun productie in naburige Europese landen met ideale werkomstandigheden hebben. Bovendien hechten wij veel belang aan een milieuvriendelijke productie en regelmatige strenge tests op schadelijke stoffen.

Het is van ons belang dat uw matras of boxspring geen schadelijke stoffen bevat.

Wij zijn zeer kostenefficiënt en kunnen u daarom veel kosten besparen, wat niet mogelijk is voor stationaire beddenwinkels en ook veel andere online winkels in hun berekening. Daarom kunnen wij u producten van hoge kwaliteit aanbieden tegen absoluut redelijke prijzen. Over las-lunas staat altijd voor u klaar, of u nou een boxspring zoekt of een matras.

 

Over las-lunas

Wij van las-lunas zijn altijd op zoek naar de nieuwste en beste materialen voor een goede nachtrust. De beste matrassen, beddengoed en boxsprings. Las-lunas heeft zeer goed team die altijd voor u klaar staat.

Over las-lunas het team

Stephanie Simmons

Slaapadviseur

Stephanie is ruim 11 jaar in dienst bij las-lunas, ze is te vinden als slaapadviseur in online winkel. Dagelijks zet ze zich met een glimlach in, om onze klanten te begeleiden naar het slaapsysteem waarbij ze zich het allerbeste voelen. Luisteren en adviseren, zodat elke klant goed slaapt.

Meghan Pratt

Slaapadviseur & Project Manager

Meghan is altijd goedlachs aanwezig in onze online winkel, maar is ook soms te vinden bij de mensen thuis voor een goed advies. Meghan werkt al 15 jaar bij ons. Naast haar uitgebreide kennis over al onze producten, heeft ze bovendien ook een erg goede smaak. Je gaat zonder twijfel naar buiten met de slaapkamer van je dromen.

Marieke van Douwe

Winkelverantwoordelijke

Marieke is de winkelverantwoordelijke en op richtster van las-lunas. Ze kan als geen ander vertellen hoe belangrijk een goede slaaphouding is voor je lichaam. Daarnaast weet ze slaapcomfort steeds fantastisch te combineren met design. Zodat je naast een goed bed ook nog eens mooi bed hebt.

over las-lunas
over las-lunas.nl