Matras huren of leasen bekijk onze abonnementen online! 2021

Matras huren of leasen bekijk de abonnementen.

Wil je een matras huren of leasen dat kan al voor 9,99 per maand. Iedere 5 jaar leveren we een nieuw matras en halen je oude matras op.  Onze ambitie is geen afval meer, maar 100% recycling. Voor nog geen tientje per maand slaap je op een goed matras. Geen dure retailkosten of reclames. Gewoon online, zonder onzin.

Matras huren of leasen nieuw bij las-lunas

Eindelijk, hemelse slaap, dat is het doel. En een nieuw matras geef jou weer een heerlijke nachtrust. Maar voordat je slaapt als op een wolk, moet dit nieuwe matras worden uitgezocht en mee naar huis worden genomen. En dat is meestal minder dromerig, maar vooral vervelend en duur. Nu bij las-lunas kunt u een matras huren of leasen gewoon online, zonder onzin.

Het idee: matrassen huren in plaats van ze te kopen.

Innovatief idee: Matrasabonnement

Inschrijven in plaats van kopen, dat is de tijdgeest. En met muziek, films of auto’s is het al gebruikelijk. Maar het huren van een matras klinkt een beetje raar. Maar bij nader inzien is het niet meer grappig, dus laten we de matras in het abonnement eens nader bekijken.

Het meest voor de hand liggende voordeel: de prijs. In plaats van enkele honderden euro’s tegelijk te moeten uitgeven, betaalt u bij las-lunas voor een nieuw matras vanaf 9,99 € per maand, wat ongeveer 119 € per jaar is. Inbegrepen: gratis levering direct in de slaapkamer, gratis verwijdering van de oude matras en een vervangende hoes – je weet maar nooit. Langdurige klanten ontvangen ook een loyaliteitsbonus.

Kies jouw abonnement

Slapen in abonnementsvorm

Gedurende 5 jaar (60 maanden) slaap je op een nieuwfris matras van Club 9. Je slaapt op een goed matras zonder grote investering.

De eerste 100 dagen mag je gratis proefslapen. Bevalt het niet, dan halen wij het matras weer op, en storten we het betaalde bedrag terug op de rekening waarmee je hebt betaald.

Na vijf jaar ruilen wij het matras weer om voor een nieuwe. Eerder opzeggen/annuleren is mogelijk, hier zijn wel ontbindingskosten aan verbonden.

Er is geen sprake van een BKR registratie. Het is namelijk geen afbetaling. Wij komen bij annulering van het abonnement het oude matras weer ophalen.

Goede matras huren of leasen

Afhankelijk van jouw slaaphouding selecteer je de roze, blauwe of gele, 4 cm dikke comfortlaag.

De basis van het matras bestaat uit een unieke Hybridefoam en Firmfoam laag voor de beste ondersteuning.

Verder is het matras afgewerkt met een unieke tijk die zorgt voor de beste ventilatie en voorzien van een anti-slip onderzijde. Dus ook geschikt voor een verstelbare bedbodem of boxspring.

Binnen het abonnement bieden we een groot aantal verschillende maten, zowel één als tweepersoons matrassen.

De dikte van ons matras is 25 cm.

Breedtematen van 70, 80, 90, 140, 160 en 180 cm en lengte maten van 200 cm en 210 cm.

Onze matrassen kunnen een belasting dragen van 125 kg per persoon.

Ons matras past op iedere bedbodem. Ze zijn geschikt voor zowel boxsprings, lattenbodem als spiraal.

Kies jouw abonnement

Matras huren of leasen

Eenmaal bloeiend wit worden matrassen na verloop van tijd een kroniek van je verleden: bezwete nachten, gemorste rode wijn of een plotselinge maag-darmontsteking laten sporen na en maken van een matras een eigentijds vlekkenmuseum in het midden van de slaapkamer. En er hoopt zich binnenin ook veel op: Huidschilfers, stof, schimmelsporen, mijten.

Daarom krijgt u naast het matrasabonnement na elke 5 jaar een nieuw matras. Jouw matras zou je om de 5 jaar moeten vervangen. Nu horen we je al hardop denken: vijf jaar!? Dan ben ik wel erg veel geld kwijt. Allereerst hoeft dat niet perse zo te zijn en ten tweede, we liggen iedere dag 8 uur in ons bed, dat is 48 uur per week dus twee hele dagen achter elkaar! Waarom zouden we dan niet goed zorgen voor ons matras?

Niet te vergeten dat een goede nachtrust belangrijk is voor je gezondheid. En gezond zijn willen we allemaal, toch?

Maar even terug naar het feit dat het niet perse duur hoeft te zijn. Je namelijk ook een matras leasen! Je hoeft dus geen groot bedrag in één keer te betalen voor je matras. Je betaalt een vast bedrag per maand én om de 5 jaar wordt jouw matras ingewisseld voor een fris nieuw matras. Zo hoef jij er niet meer naar op of om te kijken. Ideaal toch?

Hoe vies is een matras nu eigenlijk?

Matras huren of leasen

Kans op vocht is 100%

Na 5 jaar heeft je matras zo’n 450 liter vocht moeten verwerken. Zonder dat je daar iets speciaals voor hoeft te doen. Vocht betekent schimmels. Reken maar uit hoeveel vocht jouw matras heeft moeten verdragen na 10 jaar!

Huidschilfers

Was afvallen maar zo makkelijk. Je verliest namelijk kilo’s per jaar met gewoon slapen. Helaas geen vetrolletjes maar vieze huidschilfers. Voeding voor bacteriën!

Schimmels

Dat hier geen Kamer-vragen over zijn gesteld is een wonder. Maar na 5 jaar is de kans groot dat er schimmels groeien in je matras. Niet goed voor je gezondheid én de levensduur van een matras.

Matras huren of leasen

Matras huren of leasen jouw gezondheid

Dit alles zorgt ervoor dat je klachten krijgt. Doorzakken, vochtplekken, geurtjes, bacteriën, schimmels, noem maar op. Als je niet tijdig je matras vervangt gaat de oorspronkelijke kwaliteit vanzelf achteruit.

Naast huren vaan een matras kan je ook een hoofd kussen huren

Onze watergel kussens zijn 40 x 60 x 12 cm, en past bij elke slaaphouding. 

Watergel is ademend en koel. Het kussen is gevuld met 100% polyurethaan foam gel en vormt zich naar jouw lichaam waardoor je nek en hoofd goed ondersteund worden.

In de hoes is Tencel verwerkt, natuurlijk materiaal dat zorgt voor een zijdezachte feeling en een goede vocht- en warmteregulatie. Ook is het kussen anti-allergisch.

De tijk kun je afritsen en wassen op 60 graden, zodat je je kussen lekker fris kunt houden. Een keer per maand wassen, draagt bij aan de levensduur van je kussen.

Voor iedere slaaphouding een uniek matras

Matras huren of leasen

Een kussen geschikt voor iedereen

Je heb 3 keuzes voor jouw perfecte hoofdkussen

Zij-, rug- en buikslapers

Dit kussen past bij elke slaaphouding, ook als je niet stil kunt liggen.

Heethoofden

Voor wie het snel warm heeft, last van opvliegers heeft, of het hoofd koel wil houden als het hoogzomer is.

Extra slaapcomfort

Dit kussen werkt drukverlagend, is ademend en anti-allergisch. Ook kan het nek-, schouder-, en rugklachten verminderen

Kies jouw abonnement

Abonnement op hoofdkussen

Onze hoofdkussens zijn niet los verkrijgbaar, maar alleen als extraatje bij je abonnement op ons matras. Voor maar € 2,95 per maand, houd jij je hoofd 3 jaar lang koel met extra slaapcomfort.

Matras huren of leasen

Dik matras, kleine doos …

Heb jij wel eens bedacht hoe jij na het kopen van een matras deze op een normale manier in je slaapkamer krijgt?

Daarom zitten onze matrassen in een slaapverwekkende, maar handzame doos verpakt! De doos is 41 x 41 x 115 cm.

Matras huren of leasen

100 nachten proefslapen

Als lid van Club 9 zul je echt goed slapen! Om dit zelf te ervaren mag je thuis 100 nachten proefslapen op je matras.

Het komt nauwelijks voor, maar stel het bevalt niet, dan regelen we dat gewoon. We halen het matras gratis op en de tot dan toe betaalde maanden betalen we terug. 100% gegarandeerd.

Iedere 5 jaar een nieuw matras

Hoe lang slaap je nu al op je oude matras? En hoe lang heb je gewacht om een nieuw matras te gaan kopen? Wij begrijpen dat dit niet je hobby is. Daarom sturen wij je iedere 5 jaar een fris nieuw matras op en nemen we je oude mee. Nooit meer doorliggen, vieze vlekken of geurtjes in je matras.

Matras huren of leasen

Gratis bezorging & retour

Voor 15:00 besteld is de volgende werkdag in huis! Word vandaag nog lid en wij bezorgen de matrassen die op voorraad zijn binnen 2 werkdagen. Ben je ontevreden? Dan komen we het matras binnen de 100 nachten proefslapen gratis retour halen.

Voor minder dan tien euro per maand is alles geregeld

Iedere 5 jaar leveren we een matras en halen je oude matras op. Onze ambitie is geen afval meer, maar 100% recycling.

Word lid van Club 9 met een betere prijs, oog voor een beter milieu en een goed matras!

Kies jouw abonnement

Matras huren of leasen