Leuke kinderbeddenideeën voor elk kind!

Meisjes Slaapkamer

Leuke kinderbeddenideeën voor elk kind!

KINDERBEDDENIDEEËN het beddengoed dat u voor uw kinderen kiest, helpt bij het bepalen van de stijl van de kinderkamer. Of u nu kiest voor klassieke pastelkleuren of voor een felle print of motief, het juiste beddengoed kan de persoonlijke ruimte van uw kind in scène zetten. Laat u inspireren en geef creatief advies over welk beddengoed u moet kiezen.

KINDERBEDDENIDEEËN VOOR DE ALLE KLEINTJES

Natuurlijk hebben de allerkleinsten niet veel te zeggen over hoe hun beddengoed eruit ziet. Als ouder kan het nog steeds leuk zijn om een speciale stijl te creëren in de babykamer, en het beddengoed is daar een groot onderdeel van.

Meisjes Slaapkamer
KINDERBEDDENIDEEËN

U kunt een kinderbedje en een kinderdekbedovertrek krijgen in verschillende stijlen. Kies voor beddengoed in pastelkleuren, als je een schattige en klassieke babykamer wilt creëren, of kies iets met veel kleur om een leukere stijl te creëren.

JONGENS OF MEISJES KAMER

Al op tweejarige leeftijd hebben sommige kinderen een sterke mening over wat cool en leuk is. Uw peuter zal dol zijn op leuke motieven op het beddengoed van de kinderen, zonder twijfel.
Natuurlijk hebben de oudere kinderen ook een idee over wat cool is en wat zeker niet. Als je zoon of dochter een grote fan is van disney dan zou beddengoed met hun favoriete film een coole aanvulling zijn op de posters aan de muur. KINDERBEDDENIDEEËN

BEDDENGOED VOOR JONGENS EN MEISJES

Vaak willen de oudere kinderen dat de decoratie van hun kamers er rauwer en volwassener uitziet, en het laatste wat ze willen is dat hun kamers er kinderachtig uitzien. Las-lunas heeft een ruime keuze aan dekbedovertrekken voor detieners. Zodat ze precies de juiste stijl in de kamer creëeren.

KINDERBEDDENIDEEËN
KINDERBEDDENIDEEËN

Vrolijke en Felle kleuren

Veel beddengoed voor kinderen heeft zeer felle kleuren, terwijl volwassenen eerder voor een minimale stijl en thema gaan. Daarom kunt u kiezen uit een grote selectie van kinderbedden in felle kleuren, wat helpt bij het creëren van een leuke en speelse stijl in de slaapkamer van uw kinderen.

CREATIVITEIT MET BEDDENGOED

Een leuk idee is om kleurrijke lakens te kopen. Als de kamer een Paarden-thema heeft, kun je een groen laken kopen dat op een grasveld lijkt. En als je extra creatief bent kun je met textielverf lijnen maken waar de paarden over heen springen. Of wat dacht je van het maken van een bloemrijke weide door het schilderen van bloemen op een groen laken? Dat kan heel goed samengaan met paardenbedding.

KINDERBEDDENIDEEËN
KINDERBEDDENIDEEËN

KIES HET JUISTE MATRIAAL ZOALS KATOEN

Ook al is stijl belangrijk in de kinderkamer, de functionaliteit blijft een topprioriteit. Als het om het bed gaat, heeft uw keuze invloed op de slaap van uw kind en dus ook op hoe uitgerust uw kind ’s morgens is. Wanneer u beddengoed voor uw kind kiest, zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden – zowel wat betreft het materiaal als het type laken. Als uw kind soms in bed plast, kan het ook een goed idee zijn om het matras te beschermen. Las-lunas heeft div matrasbeschermers die het matras beschermen. Ons advies is om katoenen lakens en beddengoed te gebruiken.

KINDERBEDDENIDEEËN
KINDERBEDDENIDEEËN