Boxsprings met Opbergruimte

Een boxspring met opbergruimte heeft twee pluspunten: uitstekend slaapcomfort en extra opbergruimte.

Aanbieding!
830,00 
Aanbieding!
1.100,00 
830,00 

Boxspring met Opbergruimte

Opberg Boxspring Levi

399,00 
770,00 
Aanbieding!

Boxspring met Opbergruimte

Opberg Boxspring Monza

449,00 
Aanbieding!
525,00 
Aanbieding!

Boxspring met Opbergruimte

Opberg Boxspring Bloss

549,00 
Aanbieding!
1.590,00 
Aanbieding!
1.740,00 
Aanbieding!

Boxspring met Opbergruimte

Opberg Boxspring Flash

499,00 
Aanbieding!
1.790,00 
Aanbieding!
1.990,00 
Aanbieding!
1.890,00 

Boxsprings met Opbergruimte in één oogopslag

Alle boxspring bedden met opbergruimte zijn bijzonder duurzaam en robuust dankzij de massief houten bedbodem.
Kwaliteitstoppers en -veringmatrassen zorgen voor een precieze ondersteuning en een aangenaam bedklimaat.

Boxspring bedden met een bedbodem zijn iets hoger dan gebruikelijk (meer dan 70 cm).
De bedbodem is gemakkelijk te openen en open te houden dankzij de veer.
Boxspring bed met opbergruimte – veel bergruimte en comfort!

Op verzoek van veel van onze klanten biedt las-lunas nu ook boxspring bedden met een opbergruimte aan. In tegenstelling tot boxspring bedden van andere fabrikanten, waar de boxspring vaak alleen de bedbodem bevat, zijn de boxspring bedden met opbergruimte die u bij las-lunas vindt echte boxspring bedden: Dat wil zeggen dat er een binnenvering in zowel de matras als de box zit.

Boxspring bed met opbergruimte en verenkern

Om ervoor te zorgen dat u met optimale ondersteuning slaapt, hebben de boxspring bedden een verenkern boven de bedbodem; in het geval van het model is dit een puntelastische, meegevende tonvormige pocketveer. Omdat de box wat hoger is, is de zit- en lighoogte ook wat hoger, meestal meer dan 70 cm.

Bedbodem met stabiele gasdrukveren

De box van de boxspring bedden met opbergruimte kan naar de zijkant worden geopend. Dit heeft twee voordelen ten opzichte van een bedbodem met lades. Ten eerste heeft u geen extra ruimte aan de zijkant nodig voor de open laden. En ten tweede kunt u comfortabel aan de handgrepen trekken om de kist te openen zonder moeizaam op uw knieën te moeten gaan of met kracht aan de (als volle, dan zware) laden te moeten trekken.

Dankzij de zeer krachtige gasdrukveer gaat de bedbodem gemakkelijk open en wordt hij in de geopende stand vastgehouden, zodat u niet bang hoeft te zijn dat de box onbedoeld dichtklapt. Stalen dwarsbalken in de onderbak zorgen eveneens voor de nodige stabiliteit en duurzaamheid.

Echt boxspring bed met opbergruimte

De boxspringbedden met opbergruimte bestaan, volgens de oorspronkelijke Scandinavische boxspringvariant, uit een onderbox met verenkern, een matras met verenkern en dikke schuimstof tijk en een daarop liggende topper. Zo geniet u van het volle boxspring-bedcomfort en heeft u tegelijkertijd veel opbergruimte in het bed voor dekens en kussens.

Marktinnovatie: boxspring bed met bedbodem en motor

Boxspring bedden met een opbergruimte EN motor, bieden nog meer comfort. Het zijn niet alleen echte ruimtewonderen, maar ze zorgen ook voor een bijzondere lighouding. Voor mensen die niet alleen op zoek zijn naar een boxspring met opbergruimte, maar ook moeite hebben met liggen en opstaan, of met een iets verhoogd bovenlichaam moeten slapen, zijn deze bedden bijzonder geschikt.

Maar ook wie gewoon wil genieten van de luxe van een bed waarvan de onderkast gemakkelijk omhoog en omlaag kan worden gebracht en bovendien ruimte biedt voor beddengoed en co. maakt een uitstekende keuze met een boxspring bed met motor en opbergruimte.

Elke maat is mogelijk!

boxspring met opbergruimte 140×200, boxspring met opbergruimte 160×200, boxspring met opbergruimte 180×200

Tip: Een boxspring bed met bedbodem configureren

Als een boxspring met opbergruimte u in principe bevalt, maar u zoekt een ander model, bijvoorbeeld met een ander hoofdbord of een andere bekleding, stuur ons een e-mail, zodat wij rekening kunnen houden met uw speciale wensen.

boxspring met opbergruimte ikea. boxspring met opbergruimte outlet

 

 

Boxsprings met Opbergruimte las-lunas

 

 

boxspring 180×200 met opbergruimte, boxspring met opbergruimte 160×200, boxspring met opbergruimte sale, Boxsprings met Opbergruimte