Boxsprings en Bedden

Boxsprings en Bedden week aanbiedingen

Boxspring Web-Only Rest kenmerkt zich door stralende eenvoud en de rustige uitstraling. De boxen en matraskernen geïntegreerd in één geheel en het hoofdbord is slank en laag. Alle Web-Only zijn direct uit voorraad verkrijgbaar en gemakkelijk online samen te stellen. van 1269,- nu voor 769,- euro

bekijk deze aanbieding
Cinderella boxspring Tender

Cinderella boxspring Tender geeft een fraaie, moderne en tijdloze uitstraling aan ieder slaapkamerinterieur. In div kleuren en maten verkrijgbaar. Helemaal naar jouw wensen samen stellen. Vanaf 999,- euro

bekijk deze aanbieding

Bedframe Dream Moon geeft een heerlijke rustige sfeer in jouw slaapkamer. Het gestoffeerde hoofdbord is genopt en combineert strakke lijnen met afgeronde hoeken. Dankzij een tijdloze uitstraling past dit stijlvolle bedframe in iedere slaapkamer. Van 949,- nu voor 449,- euro

bekijk deze aanbieding
-24%
945,00  incl btw
-23%
990,00  incl btw
-23%
990,00  incl btw
-26%
850,00  incl btw
-38%
990,00  incl btw
-3%
2.899,00 
-5%
1.899,00 
-4%
999,00  incl btw
1.688,00  incl btw
-8%
1.099,00  incl btw
-4%
1.049,00  incl btw

Boxsprings en Bedden

Goed slapen is van essentieel belang om overdag goed te kunnen functioneren. Eén van de belangrijkste factoren voor een goede nachtrust is een bed met een bodem dat goed bij jou past. Bij ons vind je zeker het perfecte bed.

Boxsprings en Bedden wat is van belang voor een goed bed.

Bij de aanschaf van een bed zijn de omvang en vaak de hoogte ervan van groot belang. Ons assortiment bedden is zeer breed. Het omvat:

Tiener en kids bedden: Trendy en vooral praktische bedden voor in de kinder- en tienerkamer.
Tweepersoonsbedden: Wij hebben een grote sortering tweepersoonsbedden, passend bij alle trend- en woonwensen.
Seniorenbedden: Deze bedden met hoge instap maken het gemakkelijk om in- en uit bed te stappen.
Slaapbanken: Overdag een mooi meubelstuk in je huis en ’s nachts een extra slaapplek.
Boxsprings en bedden zonder een goede Bedbodem kunnen we niet.

Vaak wordt gedacht dat het slaapcomfort grotendeels wordt bepaald door het soort matras waar je op slaapt. Niets is minder waar. Je kunt nog zo’n goede matras hebben, maar als de bedbodem niet goed is, rust je niet goed uit. Welke bodem het beste bij jou past is afhankelijk van verschillende factoren. Dat heeft te maken met je lichamelijke conditie, gewicht en persoonlijke voorkeur. Wat je ook kiest, bij ons zit je altijd goed. In ons assortiment hebben we boxsprings en bedden, lattenbodems en schotelbodems.

Boxsprings en Bedden voordelen van een boxspring

Ten opzichte van een standaard bed biedt een boxspring vele voordelen. Daarom valt steeds vaker bij de aankoop van een nieuw bed de keuze op een boxspring bodem.

Voordelen van een boxspring:
Optimale ondersteuning van het lichaam: Ook als je iets zwaarder bent, wordt je uitgerust wakker.
Ideale hoogte: Maakt in- en uitstappen van het bed veel gemakkelijker.
Ventilatie en temperatuur: Koel in de zomer, warm in de winter en goed ademend door de constructie en de gebruikte materialen.
Uitstraling: Boxsprings hebben door hun formaat een luxe uitstraling. In ons assortiment hebben wij bovendien een ruime keuze aan materialen en kleuren. Dat maakt de boxspring geschikt voor elke woontrend.
In ons assortiment Boxsprings en Bedden vind je:

Vlakke boxsprings
Senioren boxsprings
Elektrische boxsprings
Swiss sense boxsprings
Slaapfabriek boxsprings
Boxsprings al vanaf 250 euro
Lattenbodems

De lattenbodem biedt ondersteuning aan het lichaam door licht gebogen buigzame latten. Hoe meer latten de bodem heeft, hoe beter de ondersteuning is. In ons assortiment hebben wij een grote sortering lattenbodems.

Voordelen lattenbodem:

Goede ondersteuning van het lichaam: Let wel op dat het aantal latten van de bodem voldoende is voor de ondersteuning die je zoekt.
Goede ventilatie: Door de lattenconstructie van deze bedbodem kan je matras goed ademen. Ook in de zomer.
Pijnverlichtend bij veel lage rugklachten: Zorg er in geval van rugklachten wel voor dat je dan kiest voor de ergonomische variant.
Makkelijk in onderhoud: Door de gladde lattenstructuur van de bodem, is het voldoende om deze met een vochtige doek af te nemen.
Goedkoop in aanschaf: De prijs van de meest luxe lattenbodem is vergelijkbaar met een middenklasse boxspring.
Schotelbodem

De schotelbodem is eigenlijk de logische opvolger van de lattenbodem. Op de latten van de schotelbodem zijn kunststof schotels gemonteerd die voor de juiste ondersteuning zorgen. Bijzonder aan de schotelbodem: Je kunt hem met een potenset en matrasdrager ook zonder bed gebruiken.

Ben je van plan om een schotelbodem aan te schaffen, let er dan wel op dat je niet kiest voor goedkope imitaties. Die voldoen niet aan het gewenste slaapgenot. De schotelbodems in ons assortiment zijn allen van goede kwaliteit. Boxsprings en Bedden

Voordelen schotelbodem:

Zeer goede ondersteuning voor het lichaam: De luxere schotelbodems kan je zelf naar wens instellen qua ondersteuning.
Goede ventilatie: De constructie van de bodem is open. De matras kan dus goed ademen, waardoor hij niet klam wordt.
Duurzaam: Een schotelbodem gaat zeker 15 jaar mee.
Vragen? over Boxsprings en Bedden

Twijfel je wat voor jou de beste Boxsprings en Bedden of bedbodem is? Neem dan gerust geheel vrijblijvend even contact met ons op. We staan je graag te woord.

boxsprings en bedden
Boxsprings en Bedden