Boxspring of matras huren! Al vanaf 24,95 compleet

Boxspring of matras huren

Boxspring of matras huren of leasen alles kan tegenwoordig!

Boxspring of matras huren om een perfecte nachtrust te creëren. Al onze opties zorgen ervoor dat u uw ogen niet hoeft te sluiten, ook al is uw leven in beweging.

Met het Club 9 bed is ons matras voorzien van de beste ondergrond. Samen vormt het de perfecte combinatie voor een goede nachtrust.

De kern van de box bestaat uit pocketvering voor optimale ventilatie. Het design van het bed geeft een tijdloze uitstraling en past in iedere slaapkamer.

Boxspring of matras huren
Boxspring of matras huren

De basis van het Club 9 matras bestaat uit een unieke Hybride en Firmfoam laag. Daarop ligt een 4 cm dikke comfortlaag die er in 3 verschillende soorten zijn. Afhankelijk van jouw slaaphouding kies je de toplaag die het best bij je past.

De sleutel tot een goede nachtrust is een goede matras. Club9 heeft de maten en stijlen die u nodig heeft voor elk bed, een persoons bed, een 140×200 bed, 160×200 bed of 180×200 bed. Het vinden van een matras met de juiste hardheid maakt een groot verschil in de algehele slaapkwaliteit en beïnvloedt hoe u zich voelt als u ’s ochtends wakker wordt. Clib9 biedt huurmatrassen in alle maten met eigenschappen die aan ieders unieke voorkeuren voldoen. Je kan bij het kiezen van een matras kiezen uit 3 mogelijkheden Rugslaper, buikslaper en Draaier.

Elke slaaphouding is anders

Bij de keuze opties kunt u kiezen uit drie mogelijkheden

  •  Rugslaper Comfort Gel: op je rug slapen doe je het beste op een zacht matras. Deze toplaag is onze meest ‘zachte’ variant en vormt zich perfect naar je lichaam.
  •  Draaier Comfort HR: als je niet stil kunt liggen wil je een matras met de ondersteuning en comfort die je nodig hebt. Dit matras is onze ‘gemiddelde’ variant.
  • Buikslaper Latex: wanneer je op je buik slaapt heb je het meest aan een stevig matras. Dit matras is onze meest ‘stevige’ variant.

Om de 5 jaar een nieuwe matras

Wanneer je lid bent van Club 9 kun je 5 jaar lang goed slapen. Wij komen na 5 jaar het oude matras halen en brengen dan een fris nieuw matras mee, zodat jij je bed niet uit hoeft (oké, vijf minuten dan, om het matras om te wisselen).

Wat gebeurt er met het matras na 5 jaar.

Ons streven is om het complete matras te recyclen. Op dit moment zijn we met diverse proeven bezig t.b.v. een natuurlijke afbraak van de verschillende materialen in onze matrassen. Het matras wordt niet opnieuw gebruikt als matras. Als lid ontvang je dus altijd een fris nieuw matras.

Retour matrassen die nog van goede kwaliteit zijn worden gedoneerd

Boxspring of matras huren

De boxspring is verkrijgbaar in de volgende maten. 140, 160 en 180 cm en alleen in lengtemaat 200 cm. Het bed heeft natuurlijk een passende hoofdbord deze is gelijk aan de bed breedte van uw keuze. Het hoofdbord heeft een diepte van 8.5 cm en heeft een hoogte vanaf de grond van 110 cm.

Gratis verzending en installatie

Om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk kunt genieten van een goede nachtrust komen wij het Club 9 bed gratis bezorgen en zullen we het ook installeren in jouw slaapkamer zonder bijkomende kosten.

100 dagen proefslapen

Omdat je lichaam moet wennen aan een nieuw matras raden wij aan om hier voldoende tijd voor te nemen. Als lid van Club 9 mag je daarom 100 nachten proefslapen. Bevalt het niet dan halen we het matras zonder discussie kosteloos op. Je ontvangt dan alle betaalde maanden binnen 14 dagen terug. Het Club 9 hoofdkussen is uitgesloten van de 100 dagen proefslapen.

Prijzen Boxspring of matras huren

Bij Club 9 kun je naast een matras huren ook een matras kopen. Dit betekent dat je eenmalig een bedrag betaalt om vervolgens op een goed matras te slapen.

Kies je voor een matras lease? Dan betaal je een vast bedrag per maand waardoor je geen grote investering hoeft te doen.

Bed prijzen vanaf 24,95 euro 

bekijk abonnementen bedden

Matrassen prijzen vanaf 9,95 euro

bekijk abonnementen matrassen

Hoofdkussens prijzen vanaf 2,95 euro

bekijk abonnementen hoofdkussens

Boxspring of matras huren
Boxspring of matras huren

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *