Welke Boxspring Europees of Amerikaans bed 2021

Boxspring Europees of Amerikaans

Welke Boxspring Europees of Amerikaans bed, wat is de beste optie?

Welke Boxspring Europees of Amerikaans bed, wat is de beste optie?

hoe de beste te kiezen Het bed is iets fundamenteels, want naast een goede rust kan het verschil tussen een goed of slecht bed jaren van goede lichamelijke en geestelijke gezondheid zijn. De verandering die je kunt hebben van een slechte rust in volledige rust is een wereld van verschil in het fysieke gevoel van gezondheid en geluk. Om uw twijfels over dit onderwerp te verduidelijken, zijn hier de belangrijkste verschillen tussen BoxSprings, Europees bed en Amerikaans bed.

Boxspring Europees of Amerikaans
Boxspring Europees of Amerikaans

Deze afbeelding is de Boxspring Home 101 

1. Boxsprings

Kenmerken: het bestaat uit een matras en een basis gebouwd met hout en veren. Er zijn ook boxspring met een basis in twee gedeeld, ideaal voor transport. Het verschil tussen de twee varianten heeft geen invloed op de slaap. types: -Zachte sneden of zachte basis: de koppen hiervan zijn driehoekig en rond. Deze variant past zich aan verschillende soorten lichamen aan. – Sterke of stijve sneden of stevige basis: een metalen structuur die de matras stevigheid geeft en zich niet zo goed aanpast aan de anatomie. -5 zones: Zigzagveren bieden ondersteuning in vijf verschillende delen van het lichaam.

Boxspring Europees of Amerikaans13
Boxspring Europees of Amerikaans

Afbeelding Boxspring Lifestyle by vtwonen Thyme 

In alle gevallen is de basis opgevuld met schuim, polyurethaan en is gestoffeerd. Er zijn meer veeropties, maar deze komen minder vaak voor. De stevigheid van de matras hangt ervan af. Maatregelen: meestal twee meter lang. Het komt in 1, 1,5, 2 normale stoelen en 2 b / d, King en Super stoelen Koning. Voordelen: de houten steun draagt ​​bij aan de duurzaamheid, dus het kost meer jaren om beschadigd te raken dan Amerikaanse bedden. De stevigheid zorgt voor het nodige comfort om goed te slapen.

Rusten in een Box Spring voelt alsof je het op twee op elkaar gestapelde matrassen doet en wordt meestal als comfortabeler beschouwd dan Amerikaanse bedden. Dankzij de technologie kan het zich aanpassen aan verschillende soorten lichamen en hun bewegingen tijdens het slapen. Aanbevolen voor: alle mensen van elk type gewicht vanwege al hun opties. Voor degenen die een kwaliteitsbed willen, voor middelgrote en grote slaapkamers.

Boxspring Europees of Amerikaans
Boxspring Europees of Amerikaans

Afbeelding Boxspring Royal Serengeti

2. Amerikaans of wel Boxspring

Bed Kenmerken: het belangrijkste verschil is dat het Amerikaanse bed hoger is, omdat de matras de topper heeft. Voor de materialen waarmee het is vervaardigd, is het gevoeliger voor beschadiging en breuk dan een Boxspringbed. Maten: de standaardmaat is 1,9 meter lang, maar uitzonderlijk verkocht voor 2 meter. Voordelen: ze zijn meestal goedkoper door het gebruik van materialen van mindere kwaliteit. Aanbevolen voor: goedkope bedden van weinig of sporadisch gebruik.

Boxspring Europees of Amerikaans11
Boxspring Europees of Amerikaans

afbeelding met tv lift Boxspring Home 400 vanaf 2325,- euro

Heerlijk wegdromen in een Amerikaans bed en fit opstaan

Serta behoort tot de grootste Amerikaanse matrasproducenten van de wereld. De handgemaakte Serta modellen blinken uit in elegantie, kwaliteit en duurzaamheid. Door de speciale miracoil vering en pocketvering ondersteunt het matras je lichaamshouding optimaal. Warmte en transpiratievocht wordt snel afgevoerd, het matras gaat lang mee. Droom heerlijk weg in één van mooie grote boxsprings en sta als herboren weer op.

De Amerikaanse bedden hebben een fijne lighoogte, met als voordeel dat je eenvoudig in en uit je bed stapt. De bedden zijn antiallergisch en antihuisstofmijt en zijn daarmee extra goed voor je gezondheid. De amerikaanse matrassen hebben over het algemeen ook een geiintegreerde topdekmatras. Amerikaanse bedden combineren een maximaal ligcomfort aan een stijlvolle uitstraling. De eersteklas bedden zijn geschikt voor alle seizoenen en gaan zeer lang mee. Slapen in een Amerikaans bed voelt als slapen in een luxe vijfsterren hotelboxspring. Zeg nu zelf, dat wil jij toch ook? Bekijk ook de collectie Kingsize Bedden

Boxspring Europees of Amerikaans8
Boxspring Europees of Amerikaans

Afbeelding Boxspring Lifestyle by vtwonen Sage 

3. Europees Bed

Bed Kenmerken: het heeft een houten basis en het matras er bovenop. De veren kunnen biconisch zijn. Het heeft ook een pañete en is meestal gevuld met polyester en synthetische vezels. Voordelen: misschien houden sommige mensen meer van dit type bed vanwege het ontwerp, omdat het voor kleine ruimtes meestal een goede optie is. Maatregelen: meet meestal 2 meter. Aanbevolen voor: kleine ruimtes.

Welke te kiezen?

Boxspring Europees of Amerikaans
Boxspring Europees of Amerikaans

Afbeelding Boxspring Web-Only Rest

Hoewel onze grootmoeders van harde matrassen houden, omdat men ooit dacht dat dat ideaal was, is de realiteit dat stevigheid afhangt van het gewicht van de persoon: hoe meer kilo’s meer ondersteuning nodig is.

De keuze voor een matras kan ook worden bepaald door hoe men slaapt: Mond tot mond: stevige matrassen –

Mond naar beneden: gemiddelde stevigheid -Side: zachte matrassen

Geloof het of niet, we brengen een derde van ons leven door met slapen. Dit is de reden waarom een ​​goed bed en een optimaal matras zeer noodzakelijk zijn om te rusten en vernieuwd wakker te worden. Zie dit als een investering die bijna tien jaar meegaat en u de juiste beslissing neemt.

Boxspring Europees of Amerikaans9
Boxspring Europees of Amerikaans

Afbeelding Van Der Valk Hotelboxspring Nora Deluxe 

Las-Lunas heeft veder alles voor uw slaapkamer.

Bij las-lunas kunt u veder online alles vinden om uw slaapkamer weer een nieuw uiterlijk te geven. Buiten Bedden en Boxsprings ook Matrassen en bedbodems. Er zijn hand verstelbare bedbodems maar ook vol elektrische bedbodems. Ook voor de kids hebben wij vele Bedden zoals stapel bedden of kajuitbed maar ook kids boxspring. En Natuurlijk ons uitgebreide assortiment van Dekbedovertrekken. Van kinder Dekbedovertrek tot landelijke dekbedovertrekken. Hoeslakens in alle kleuren en natuurlijk Hoeslakens voor topper en split topper. Kijk lekker rustig rond in onze online winkel naar alle beddengoed en slaapkamer artikelen.

Boxspring Europees of Amerikaans6
Boxspring Europees of Amerikaans

Afbeelding Van Der Valk Hotelboxspring Charlotte 

Hoe selecteer je een boxsprings

Uw boxspringmatras biedt ondersteuning voor het eigenlijke matras waarop u slaapt, vergemakkelijkt het in- en uitstappen en vermindert de slijtage van het matras. Omdat deze stevige frames een grote rol spelen in de kwaliteit van uw slaap, moet uw keuze voor een boxspring matras zorgvuldig worden gemaakt. Lees verder voor alles waar u op moet letten voordat u gaat kopen. Voor meer informatie die u helpt bij het kiezen van een kwaliteitsvolle boxspring

Boxsprings zijn net als gewone matrassen in vele maten verkrijgbaar. Als u niet zeker weet welke maat uw matras heeft, meet hem dan op. Hier bij las-lunas heeft u een ruime keuze aan matrassen. Maten van 80 tot 180 cm breed, en lengte maten van 200 cm, 210 cm tot 220 cm lang. U wilt dat uw boxspring matras gelijk is aan uw gewone matras, dus koop dienovereenkomstig. Kijk voor een gemakkelijk te verdichten matras maattabel op onze Bed size Fact Sheet.

Boxspring Europees of Amerikaans
Boxspring Europees of Amerikaans

Plan voor uw gewenste bedhoogte van boxsprings

Een voordeel van een boxspring is de extra hoogte van uw bed. Dit betekent echter dat u rekening moet houden met de totale hoogte van zowel de boxspring als de matras. De twee meest voorkomende boxspringhoogtes zijn een standaard 23 cm boxspring en een laagprofiel 13 cm boxspring. Met de populariteit van traagschuim toppers en high-profile luxe matrassen kan de toevoeging van een gemiddelde 23 cm boxspring een vrij hoog bed maken.

Als uw matras al op de gewenste hoogte ligt, zoek dan naar een low-profile boxspring. Hoewel de low-profile boxspring veel kleiner is, biedt deze nog steeds dezelfde ondersteuning en duurzaamheid als een 23 cm boxspring. De hoogte van uw boxspring heeft geen enkele invloed op de prestaties van uw matras. Het is slechts een kwestie van voorkeur en esthetische waarde.

Boxspring Europees of Amerikaans5
Boxspring Europees of Amerikaans

Afbeelding Boxspring SMART storage 03 

Kies tussen een gesplitste boxspring of een standaard boxsprings

Terwijl een standaard boxspring als één geheel wordt geleverd, wordt een gesplitste boxspring in twee delen geleverd om de grootte van uw matras te bepalen. In tegenstelling tot een matras kan een boxspring niet in onderdanigheid worden geduwd om door smalle hallen en deuropeningen te passen.

Als u een queensize bed of groter, en smalle hallen in uw huis heeft, kan het zijn dat u een gespleten queen boxspring moet aanschaffen. Een gesplitste boxspring kost wel iets meer dan een model uit één stuk, maar het gemak van het verplaatsen van de boxspring compenseert de extra kosten. Een gedeelde boxspring heeft ondersteuning nodig in het midden van het bedframe, dus zorg ervoor dat uw bedframe geschikt is voor dit type boxspring.

Boxspring Europees of Amerikaans4
Boxspring Europees of Amerikaans

Afbeelding Boxspring Web-Only Relax Deluxe 

Boxspring Europees of Amerikaans die past bij uw bedframe…

Kies een boxspringmatras dat op uw bedframe past. Als u een ouder stijf frame heeft, controleer dan of de boxspring erin kan schuiven of erop kan rusten. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw bedframe stevig is en goed aansluit op de boxspring. Als u uw bed niet kunt laten passen op uw bedframe, vergeet dan niet dat uw boxspring matras ook op de vloer kan rusten. Een bedombouw is niet absoluut noodzakelijk als u een boxspring matras gebruikt.

Boxspring Europees of Amerikaans
Boxspring Europees of Amerikaans

Afbeelding Boxspring Home 102 

Selecteer materialen die passen bij uw levensstijl

De ombouw van de boxsprings, zijn over het algemeen gemaakt van hout en bevatten een stalen wapening om de stevigheid te waarborgen. Aan de zijkanten wordt een dikke stof, tijk genaamd, aangebracht, aan de bovenzijde wordt een slipvrije stof toegevoegd en aan de onderzijde wordt een stoffen stofkapje aangebracht.

Boxspring Europees of Amerikaans14
Boxspring Europees of Amerikaans

Afbeelding Boxspring SMART storage 02 

Boxsprings worden geleverd met vele opties, waaronder die met dicht opeengepakte rollen, maar ook dozen met hypoallergene stoffen, organische stoffen en natuurlijke vulstoffen. Matrassen en boxsprings zijn ideale plaatsen voor huisstofmijten en allergenen. Als u allergieën heeft, kies dan een boxsprings matras met een allergeen-blokkerende hoes om de kans op een allergie-aanval te verkleinen. Andere opties zijn boxsprings die ontworpen zijn voor specifieke behoeften, zoals extra ondersteuning voor mensen met rugklachten.

Als u een goedkope boxspring tegenkomt die erg lijkt op een duurdere, lees dan de kleine lettertjes. Er kunnen grote verschillen zijn in het type veer, de vezels of andere onderdelen van de boxspring. wat je ook kies wat bij jou lifestyle past las-lunas bied genoeg mogelijkheden.

Boxspring Europees of Amerikaans
Boxspring Europees of Amerikaans

Afbeelding de Boxspring Royal Atlantis