Bedlakens en Hoeslakens

Bedlaken of hoeslaken kopen bekijk hier ons uitgebreide aanbod.

 

Dixxius Hoeslakens

Dixxius heeft een ruime collectie aan hoeslakens die verkrijgbaar zijn in verschillende maten, kleuren en materialen. Van katoen tot satijnen hoeslakens kies jouw Dixxius favorieten!

bekijk
bedlakens

Beddinghouse hoeslakens

Beddinghouse hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen. De hoeslakens zijn absorberend en ventilerend en hebben een lange levensduur. En zijn in alle variaties verkrijgbaar. 

bekijk
hoeslakens cinderella
hoeslakens slaapfabriek

Hoeslakens slaapfabriek

Slaapfabriek heeft een ruime collectie aan hoeslakens die verkrijgbaar zijn in verschillende maten, kleuren en materialen. Van katoen tot satijnen hoeslakens kies jouw favoriet!

bekijk
bedlakens

Snurk Bedlakens

Snurk hoeslakens zijn gemaakt van zachte jersey, bestaande uit 95% biologisch katoen en 5% elastaan, dat soepel mee stretched naar alle hoeken van je matras. 

bekijk

Bedlakens voor topmatras

Hoeslakens voor jou topmatras speciaal ontworpen voor je topper. Bekijk hier alle bedlakens voor jou topmatras.

bekijk
hjkl

Split-Topper Hoeslakens

Speciaal voor elektrische bedden of boxsprings deze bedlakens voor split topmatras.

bekijk
Split-Topper Hoeslaken
kussensloop

Dixxius Kussensloop

Dixxius heeft een ruime collectie aan kussenslopen die verkrijgbaar zijn in verschillende maten, kleuren en materialen. Van katoen tot satijnen kussensloop kies jouw Dixxius favorieten!

bekijk

Matrasbeschermer pakket

Bescherm je matras met deze matrasbescherm pakket. Het matrasbeschermer pakket is een combinatie van een molton en een antislip matrasdek en zorgt dat de levensduur van je matras langer wordt. 
bekijken
matrasbeschermer
B-Sensible Waterdichte Molton

B-Sensible Waterdichte Molton

Deze waterdichte molton van B-Sensible is waterdicht, maar toch ventilerend. Dankzij het Tencel materiaal kan het zeer goed vocht opnemen. Deze matrasbeschermer is ademend door de Dermofresh onderzijde en werkt als een 2e huid. Het is daarnaast huisstofmijt werend, antibacterieel en antiallergisch. Word ook wel als onderlaken gebruikt.

bekijk

Bedlakens of Hoeslaken

Het type laken dat u wilt gebruiken om uw matras te beschermen, hangt af van het type hoes dat u wilt gebruiken. Veel mensen gebruiken vaak een onderlaken of matrasbeschermer voor behoud van je matras.

Hoeslakens online

Hoeslakens zijn bijzonder slipvast en gemakkelijk te overtrekken dankzij het elastiek dat in de zijkanten is genaaid. De hoeslakens, die populair zijn bij huisvrouwen/mannen, worden over de 4 matrashoeken gespannen en opzij getrokken om te passen – klaar. Dankzij de elastische band zijn verschuiven of vervelende plooien tijdens de slaap onmogelijk.

Beddengoed

Eenvoudige lakens zonder elastiek, ook hoeslakens genoemd, worden gewoon over de matras gelegd en tussen het bedframe en de matras gestopt. Bedlakens worden vaak gebruikt in de hotel- en contractsector omwille van hun duurzaamheid.
Hoeslakens die passen
Matrassen zijn er in vele maten en verschillende hoogtes. Om ervoor te zorgen dat u het perfect passende laken vindt, zijn de lengte, breedte en hoogte van uw matras van bijzonder belang.

Eenpersoonsmatrassen hebben een laken nodig met een lengte tussen 190 cm en 220 cm en een breedte tussen 90 cm en 140 cm, afhankelijk van de maat.
Dubbele matrassen zijn tussen 160 cm en 200 cm breed en 200 cm en 220 cm lang.

Let op de hoogte van uw matras. Normale matrassen hebben meestal een spijlhoogte van 20 cm, terwijl waterbedden, luchtbedden of boxspringmatrassen een spijlhoogte van 30 tot 40 cm hebben. Toppers hebben meestal een basishoogte van slechts 5 cm.
Als u niets geschikts kunt vinden, bieden wij ook op maat gemaakte hoeslakens voor bijv. campers of boten.

onderlaken, ouderwetse katoenen lakens, bedlakens ikea, goedkope lakens, laken ikea, jysk lakens, hoeslakens online u vind ze bij laslunas

 

bedlakens of hoeslakens
las-lunas.nl